Seizoen 10 voor PUBG is gratis te claimen voor Stadia Pro leden

Nieuws
zaterdag, 19 december 2020 om 9:00
974f6f10926b10d4ab766fc75c838d48 5f69d4b19b2fa
PUBG, ook wel bekend als Player Unknown Battlegrounds, is al enige tijd beschikbaar als Stadia Pro game. Seizoen 10 is recent uitgekomen met een nieuwe Battle Pass. Deze is nu gratis te claimen voor Stadia Pro leden.
PUBG kent, net als veel andere online games, een content model met seizoenen. Elk seizoen draait om een ander thema en brengt nieuwe cosmetics met zich mee. Dit seizoen draait om een nieuwe, kleinschalige map waar je uithanden van de vijand moet blijven. Het gaat dus niet alleen om je tegenstanders uitschakelen maar op de eerste plaats om overleven. De map, getiteld Haven, is inmiddels al even live. Hieronder vind je de launch trailer.

Nieuwe cosmetics

Voor wie de 'Breakthrough Edition' op Stadia claimt, staat een nieuwe Survivor Pass klaar. Dit is een extra vorm van progressie die tijdelijk alleen in seizoen 10 te spelen is. Met elk level verdien je nieuwe cosmetics, wapens of andere items. Deze extra vormen van progressie zijn in vrijwel elke online game te vinden tegenwoordig om spelers bezig te houden terwijl ontwikkelaars verder bouwen aan nieuwe content. Zonder twijfel zijn ze al druk aan de slag met seizoen 11.
Ook Crayta heeft een content update gekregen, waarin Winter en Kerst centraal staat. Klik hier voor de details en een video. En mis de drie nieuwe Assassin's Creed titels niet die deze week verschenen zijn. Je leest hier meer.