Weer nieuwe vechters onderweg naar WWE2K Battlegrounds

Nieuws
zondag, 20 december 2020 om 9:00
XS5pMFJb 400x400 5f578e81b5a83
WWE2K Battlegrounds is nu enkele maanden uit en is inmiddels al regelmatig van extra content voorzien. Vooral in de vorm van nieuwe vechters. Er is inmiddels aangekondigd dat er weer wekelijks nieuwe vechters naar de game komen.
WWE2K Battlegrounds is een game waarin worstelen centraal staat en dan met name van de Amerikaanse WWE federatie. Normaliter zijn dit sports games die ieder jaar een uitgave kennen en redelijk dicht bij de realiteit liggen. Maar met Battlegrounds gaat het over een hele andere boeg. Het is meer een party game namelijk, waarin veel oude en nieuwe personages uit het wereldje in opwachting maken. Stadiasource weet te melden dat er de komende 4 weken een aantal nieuwe personages en zelfs nieuwe arena's bijkomen,

Iedere week wat

Om ons continue bezig te houden zorgen ze er voor dat niet alle karakters in eens in de game komen maar langzaamaan de game binnen sijpelen. Het begint vanaf 30 december tot en met 20 januari. De lijst vind je hieronder:
Woensdag 30 december:
  1. Diesel
  2. Razor Ramon
  3. Angelo Dawkins
  4. Winter Bear Arena
Woensdag 6 januari:
  1. Bret Hart
  2. Sami Zayn
Woensdag 13 januari:
  1. Chad Gable
  2. Akam
Woensdag 20 januari:
  1. Roddy Piper
  2. Fandango
  3. Rezar
Heb je onze livestream van The Division 2 gisteravond gemist? Geen probleem, deze kun je hier terugkijken. En vergeet ook niet seizoen 10 van PUBG te claimen indien je een Stadia Pro lid bent. Je kunt hier meer lezen.