Stadia Connect: zo volg je de livestream om 18:00 uur

Nieuws
dinsdag, 28 april 2020 om 11:41
5dca86038ffd951c2c3ec7575712a13d
Google houdt om 18:00 uur een livestream waarin het nieuwe onthullingen doet over Stadia. We vertellen je wat we van deze Stadia Connect verwachten en hoe je hem kan volgen.

Stadia Connect

Het is sinds vorig jaar geleden dat het Stadia-team zijn gamers heeft toegesproken via een Stadia Connect-livestream, maar vandaag om 18:00 uur is het weer zo ver. Dat maakt Stadia bekend op zijn Twitter-account.
Het is nog niet bekend wat we mogen verwachten van de Stadia Connect, maar Google maakt al wel bekend dat we meer gaan horen over aankomende games. Eerder raakte al bekend dat er dit jaar 120 titels naar Stadia komen en 10 ervan zullen tijdelijk exclusief op het nieuwe platform te spelen zijn. We verwachten dat we vandaag leren over aankomende games en in het bijzonder die exclusieve namen.

Stadia-features

Ondertussen heeft Stadia een gratis formule gekregen en 4K-ondersteuning voor de Chrome-browser. De vraag is of Google meer gaat vertellen over andere Stadia-functies die in aantocht zijn, zoals een integratie met YouTube. Volgens het Stadia-team zal het mogelijk zijn om games te streamen in YouTube en mensen die de stream volgen kunnen zich met een druk op de knop aansluiten bij een spel. Het is niet bekend wanneer we die integratie mogen verwachten. Toch lijkt het erop dat Google in de eerste plaats de nadruk op de games wil leggen met deze Connect.
Je zal de Stadia Connect live op het YouTube-kanaal van Stadia kunnen volgen vanaf 18:00 uur. Wat verwacht jij van de livestream? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel en in de PlayStadia-groep op Facebook.