Nieuwe Stadia games met o.a. MotoGP20 en Monster Jam Steel Titans

Nieuws
maandag, 30 maart 2020 om 11:49
d9d1107da07dbee2497f84a560ad5625
Stadia krijgt wederom nieuwe games aan het aanbod toegevoegd, ditmaal gaat het om racegames MotoGP20 en Monster Jam Steel Titans.

Helm op, vizier omlaag

Racefanaten kunnen zich verheugen op twee nieuwe racegames die naar Google Stadia toe komen, dat staat op de community blog van Stadia. Het gaat om MotoGP20 en Monster Jam Steel Titans. De gratis Google Stadia Pro-games van deze maand zijn ook al uit en het gaat om Spitlings, Serious Sam en meer.
De twee nieuwe games nemen spelers mee naar bijzondere disciplines in de motorsport, motorcross en Monster Jam. Momenteel is GRID één van de weinige racegames op Stadia, fans van dat genre kunnen nu in nieuwe bolides over het circuit scheuren.
MotoGP20 is de officiële videogame van het Motorsport Championship en introduceert een gloednieuwe manager-mode waar de speler een team kan versterken, of juist een gloednieuw team kan oprichten. Ten slotte zijn er nieuwe historical challenges en een historische mode waar spelers de tijdslijn van de motoren ervaren.
Monster Jam Steel Titans brengt de Monster Jam-ervaring naar je woonkamer, handig in een periode waar je binnen moet blijven zitten. Bestuur je opgepompte monster trucks en laat ze de gekste stunts uitvoeren in nog gekkere gamemodes.
Google kondigde Google Stadia Makers aan tijdens de Google for Games Developer Summit en Stadia-gebruikers die DOOM: Eternal voor 3 april aanschaffen, krijgen daar een gratis klassieker bij.