Stadia Pro: Gratis Spitlings, Serious Sam, Stacks on Stacks en meer

Nieuws
vrijdag, 27 maart 2020 om 10:00
9c1b12bf2cb6445ad1bc140b8de98153
Stadia Pro-abonnees kunnen komende maand genieten van deze drie gratis titels en nog veel meer: Spitlings, Serious Sam en Stacks on Stacks.

Korting en gratis games

April is nabij en het Google Stadia Team heeft op de community-website bekendgemaakt welke voordelen er komende maand komen voor Stadia Pro-abonnees, daarnaast gaan er een aantal mooie titels in de uitverkoop.
De gratis games van april voor Pro-gebruikers zijn Spitlings, Serious Sam en Stacks on Stacks. Spitlings is een snelle, verslavende arcade game die nog leuker wordt als je samen met vrienden speelt. Serious Sam is een shooter-franchise en de Serious Sam: Collection is volledig te claimen, dat betekent dat Pro-abonnees gratis Serious Sam: The First Encounter, Serious Sam: The Second Encounter en Serious Sam 3: BFE mogen spelen.
Ten slotte is Stacks on Stacks een surreële reis naar een kleurrijke wereld waar je steeds blokken op elkaar moet laten vallen om wankele torens te maken met nog gekkere personages erop.
Daarnaast komen er twee grote titels naar Stadia toe waaronder The Crew 2, een racegame die je meeneemt naar de mooiste circuits, maar ook naar het water en zelfs races in de lucht. Pro-abonnees kunnen de game aanschaffen met korting tot 1 april.
De andere game is Lost Words: Beyond the Page, een 2D-avontuur van een jonge vrouw die haar woorden op een magische manier tot leven kan wekken. Ten slotte komt Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock uit als nieuwste DLC voor Borderlands 3, lees er hier alles over.