Stadia Pro games voor December bekend en release Fallen Order

Nieuws
dinsdag, 24 november 2020 om 18:34
TWoS 24Nov
Het is weer het einde van de maand en dat betekent uiteraard weer de bekendmaking van nieuwe Stadia Pro games. Er komen weer zes nieuwe Pro games bij voor December. En er is een nieuwe game beschikbaar, namelijk Star Wars Jedi: Fallen Order.
Ook de aankomende maand worden we weer verblijdt met zes nieuwe Pro games. Daar tegenover gaan er vijf Stadia Pro games de dienst verlaten en deze zijn na 30 november niet meer te claimen. Het aanbod is divers van strategie tot racen en stealth. En drie van de zes games zijn zelfs nog niet beschikbaar op Stadia. Hieronder vind je de lijst van Pro games.
Into the Breach: Deze strategie game is nieuw op Stadia en was nog niet officieel aangekondigd. Wij wisten al dat deze game naar Stadia kwam dankzij de USK rating die de game eerder al kreeg. Het is een 2d strategie game die doet denken aan titels als Advance Wars.
Hitman 2: Nadat we in september meteen aan de slag mochten met Hitman, komt nu het vervolg Hitman 2 ook naar Stadia Pro. Precies genoeg tijd om deze uit te spelen voor het derde deel in januari naar Stadia komt.
Kine: Kine is een 3D puzzel game die uitermate geschikt is voor de kleinere gamers onder ons en eveneens voor de volwassenen. Met een cartoon-achtig uiterlijk heeft het een tijdloze uitstraling.
Monster Jam Steel Titans: Monster Jam is iets wat vooral in Amerika helemaal hot is. In de grote stadions wordt daar regelmatig een evenement gehouden. En nu zijn er ook games van op Stadia. Vanaf volgende week kun je zelf proberen of het jou ding is.
Everspace: Games waarbij je in je eigen ruimteschip rondvliegt in een open universum zijn er niet veel, al helemaal niet op Stadia. Daar komt verandering in met Everspace.  Ook deze onaangekondigde game wisten wij al eerder te melden.
Secret Neighbor: De derde game in de Hello Neighbor reeks komt ook naar Stadia. Deze game was eerder al aangekondigd en is na de eerste twee games ook beschikbaar op Stadia.
De games die Stadia gaan verlaten, en je dus snel moet claimen, zijn:
  1. Superhot
  2. Power Rangers: Battle For The Grid
  3. Little Nightmares
  4. Hello Neighbor
  5. Super Bomberman R Online

De eerste EA & Star Wars game op Stadia

De eerste Star Wars game is gearriveerd op Stadia. En niet zomaar één. Sinds de overname van Disney en het uitgeven van de Star Wars licentie aan EA, kent de franchise weinig succes als het op games aankomt. Daar kwam verandering in met Star Wars Jedi: Fallen Order. Deze game was de eerste Star Wars game in jaren die bij de lancering veel lof kreeg. In deze third person action game volg je Cal Kestis, een Jedi Padawan die na de opkomst van het keizerrijk heeft moeten vluchten en zich schuil heeft moeten houden. Hier verandert iets in, wat hem op een zoektocht naar zichzelf en een confrontatie met zijn verleden als Jedi leidt. Het beste nieuws? De game is meteen in de aanbieding. Tijdens de lancering is de game gelijk met 60% korting te krijgen voor € 27,99,-. Je kunt de game hier  kopen. 
Het is een drukke dag vandaag. De eerste beelden en informatie van het aankomende Chronos: Before The Ashes zijn ook vrijgekomen. Deze vind je hier. En ook Hitman 3 heeft voor het eerst laten zien wat we kunnen verwachten. De eerste locatie is voorgesteld. Je kunt de details hier bekijken.