Eindelijk meer info over Chronos: Before The Ashes

Nieuws
dinsdag, 24 november 2020 om 17:30
Chronos 5f5a371861c07
In September is Chronos: Before The Ashes aangekondigd middels een kleine teaser. Verder werd er niets gemeld over de game behalve een releasedatum van 1 december. Vandaag leren we meer over de game middels een trailer.
Het is natuurlijk wel bijzonder. Een game die over één week al uitkomt, 1 december, waar we nog niets over gehoord hebben. Gelukkig komt er nu meer informatie over Chronos: Before The Ashes. Allereerst is de game een prequel van de game 'Remnant: From the Ashses'. Deze populaire game is inmiddels al een tijdje uit en krijgt dus nu een vervolg in de vorm van een prequel. Het is een Actie RPG waarin je jezelf door een labyrint moet manoeuvreren en steeds sterker wordende vijanden tegen komt. Maar de beste manier om het uit te leggen is uiteraard met beelden. Kijk hieronder de trailer en oordeel zelf.

Uniek gameplay element

Chronos: Before The Ashes lijkt op de gemiddelde Actie RPG, waarbij je je personage sterker kunt maken in de vorm van skill points en je wapens bepalen hoe je speelt. Maar de meest unieke eigenschap van Chronos: Before The Ashes lijkt wel het leeftijdssyteem. Als je doodgaat, wordt je dus ouder. Net als in Dark Souls en die type games, moet je verwachten veel dood te gaan. De combat belooft uitdagend te zijn en je moet je goed focussen op ontwijken en dergelijke. Het ouder worden brengt dus een extra dimensie met zich mee, want net als in het echte leven heeft dat consequenties. In de trailer zien we het al aan het uiterlijk maar ongetwijfeld merk je het ook aan andere gameplay elementen. Volgende week kun je dus zelf oordelen, als de game uitkomt op Google Stadia.
Wist je ook dat er een PlayStadia Facebook groep is? Klik hier om lid te worden en mee te praten over allerlei onderwerpen. Blijf je liever op de hoogte van ons laatste nieuws via Twitter? Dat kan ook. Klik dan hier.