Stadia Pro games voor januari 2021 bekend gemaakt

Nieuws
woensdag, 23 december 2020 om 9:00
F1 2020 5f295943aa8dd
In meteen de laatste community blog post van het jaar, heeft het Stadia team naast sales en nieuwe games ook gelijk de nieuwe Stadia Pro titels voor januari 2021 bekend gemaakt. Het is weer kwaliteit én kwaniteit.
Er komen vier titels bij in de Stadia Pro catalogus. Dit zijn F1 2020, de formule 1 racegame waar wij ook een review voor geschreven hebben. Beleef op jouw manier het formule 1 seizoen. Daarnaast kun je ook de onderwereld van het Miami in de jaren 80 gaan beleven, met Hotline Miami. Eén van de meest populaire indie games van de afgelopen jaren. In een top down 2d perspectief maak je jacht op de Russische maffia.  In de muzikale platform adventure Figment onderzoek je een mysterieuze en sprookjesachtige wereld waarin je je eigen dromen confronteert. En in de 3D platformer Ary and the Secret of Seasons speel je als Ary in een avontuur om de seizoen te herstellen in haar wereld. Voor ieder wat wils dus. 

Zes games verlaten Stadia Pro

Waar er vier games bij komen, verlaten er ook zes de Stadia Pro dienst. Je kunt deze nog claimen tot en met 31 december. De games die Stadia Pro gaan verlaten zijn:
- Celeste
- Dead By Daylight
- Embr
- Gylt
- Risk of Rain 2
- Rock of Ages 3
Claim ze snel, voor het te laat is.
Wist je dat we ook een PlayStadia facebook groep hebben? Deze kun je hier vinden. Wordt lid en praat met ons mee.