Windbound ontvangt update met bug fixes en nieuwe content

Nieuws
donderdag, 24 december 2020 om 9:52
maxresdefault 14 5f439315367f8
Windbound is inmiddels enkele maanden oud, de game kwam in augustus uit, maar wordt nog steeds regelmatig uitgebreid met gratis content. Inmiddels is er weer een nieuwe update live op Stadia inclusief nieuwe content.
In Windbound moet je als enige overlevende van een storm, op zoektocht naar lotgenoten tussen allerlei onbewoonde eilanden. Al snel ontdek je dat er meer aan de hand is en verken je op je boot de prachtige wereld van Windbound. In onze review waren we zeker positief over deze casual survival game. Naast weer een aantal bug fixes, heeft de laatste update wat goede toevoegingen gedaan. Zo zijn er nieuwe 'Nautilus Towers', die nu nog uitdagender zijn en soms bewaakt worden door magische vijanden. Deze zijn sterker dat de andere wezens die je regelmatig tegenkomt.

Nieuwe game mode

Er is ook nog een nieuwe game mode toegevoegd, namelijk de Free Sailing mode. In onze review was al te lezen dat de game ook uitermate geschikt is voor casual gamers, omdat het een genot is om de game op je gemak te ontdekken. Dit wordt nog makkelijker gemaakt met de Free Sailing mode. Je hoeft je namelijk niet druk te maken om vijanden of de survival elementen, maar kunt gewoon naar hartenlust de wereld ontdekken met je boot. Daarnaast zijn er ook nog nieuwe items toegevoegd, de Nightstalker set, die op een unieke wijze vrijgespeeld moet worden. Het allerbeste nieuws? De update is gratis beschikbaar voor iedereen. Als je dus Windbound gekocht hebt, is deze meteen beschikbaar. Je kunt hier de volledige update notes lezen.
Mis de grote Holiday sale van Stadia niet. Deze loopt nog tot begin januari. We hebben hier een lijstje voor je gemaakt en de beste deals uitgelicht. En de Stadia Pro titels voor januari zijn ook bekend gemaakt. Je kunt hier zien welke games er dan te spelen zijn.