Gratis Stadia Pro-proefperiode voor eigenaren van Chromecast Ultra

Nieuws
dinsdag, 10 maart 2020 om 10:00
a7057bdf8d81aaa2cbe2fe96064c8e60
Chromecast Ultra-eigenaren krijgen gratis een proefperiode voor Stadia Pro om het gebruikersaantal te verhogen.

Proefkonijnen

Goed nieuws voor Chromecast Ultra-eigenaren, zij mogen nu gratis genieten van een Stadia Pro-proefperiode. Dat doet Google om het gebruikersaantal op de cloud gaming dienst te verhogen en om geïnteresseerden kennis te laten maken met Stadia.
Volgens The Verge, via Androidworld, bevestigde Google dat er een promotie begonnen is waarbij de eigenaren van een Chromecast Ultra drie maanden gratis gebruik kunnen maken van een Stadia Pro-abonnement. Zo een abonnement kost normaal gesproken tien euro per maand. De gelukkigen die de proefperiode krijgen, hebben een mail gekregen met alle instructies.
Deze actie is in lijn met de marketingstrategie die Google hanteert voor Stadia, zo gaf het techbedrijf al meerdere keren Buddy Passes weg om meer spelers aan te spreken en kennis te laten maken met de streamingdienst voor games.
Stadia Pro is het betalende abonnement voor de dienst die gebruikers twee gratis games aanbiedt per maand en hen alle features ten volste laat gebruiken, zoals gamen in 4K.
Momenteel is Stadia nog niet volledig uitgebracht, de 'gewone' versie heet Stadia Base en komt “in de komende maanden” uit. Momenteel zijn de pre-order-versies uitgebracht zoals de Premiere en Founders Edition, lees er alles over. Ook opende Google Stadia een nieuwe, oorspronkelijke studio in Los Angeles onder leiding van een veteraan in de gamingindustrie.