Stadia Team versterkt zich met Alex Hutchinson van Typhoon Studios

Nieuws
door Jaap Vreekemaandag, 16 maart 2020 om 11:09
809515e8005530c7fe08e163b4fe8383
Het Stadia Team heeft een nieuw lid aangeworven, het gaat om de mede-oprichter en creative director van Typhoon Studios, Alex Hutchinson.

Witte walvis

Alex Hutchinson is de nieuwste toevoeging aan het Google Stadia Team als Senior Creative Director. Hutchinson was de mede-oprichter en Creative Director van Typhoon Studios en werkte onder andere aan Journey To The Savage Planet, Far Cry 4, Assassin's Creed 3, Spore en The Sims 2. Dat schrijft stadiasource.com.
Hutchinson werkte eerder ook bij Electronic Arts en Ubisoft voordat hij Typhoon Studios begon, hij brengt dus een heleboel ervaring naar de studio toe. Typhoon Studios werd in december opgekocht door Google en is momenteel bezig met 'meerdere projecten' voor de cloud gamingdienst waar ze het helaas nog niet over kunnen hebben.
Het persoonlijke handelsmerk van Alex Hutchinson is zijn nadruk op games die de nadruk leggen op het verhaal, we zijn dus erg benieuwd naar de projecten die van zijn hand zullen komen.
Er zijn momenteel nog geen plannen om Journey To The Savage Planet beschikbaar te stellen voor Google Stadia, check hier welke tien games wij graag op Stadia zouden zien. Verder komt DOOM Eternal deze maand uit op de cloud gamingdienst en bekijk hier hoe jij Stadia kan gebruiken op je Chromebook.