Super Bomberman R Online nu ook zonder Stadia Pro beschikbaar

Nieuws
woensdag, 16 september 2020 om 10:00
sbro keyart landscape 600x338 5f4cc836d469c
Begin deze maand werden we positief verrast door Super Bomberman R Online. Deze exclusieve Stadia titel werd op 1 september vrijgegeven op Stadia, alleen niet voor iedereen.
In eerste instantie was Super Bomberman R Online alleen beschikbaar als Pro game. Alle Stadia Pro-leden konden de game gratis claimen maar de game was nog niet los te koop. Had je dus geen Stadia Pro, dan kon je deze niet spelen. Maar vanaf nu is Super Bomberman R Online voor iedereen beschikbaar op Stadia. De game is nu voor € 9,99,- hier te koop. 

Chaos met 64 spelers

Super Bomberman R Online is een unieke variant op de klassieke Bomberman-formule. Je speelt deze namelijk online met 64 spelers in een battle royale modus. Iedereen wordt opgesplitst in een eigen arena met maximaal 4 spelers. Na een bepaalde tijd verdwijnen sommige arena's en moet je naar één van de overgebleven andere arena's verplaatsen. Daarnaast maakt de game ook gebruik van Crowd Play. Een streamer kan door middel van een link spelers zijn game laten joinen. Er zijn al veel streamers op YouTube die er gebruik van maken!
Heb je het laatste nieuws omtrent Baldurs Gate 3 en diens multiplayer mogelijkheden gezien? En mis deze kans niet om de JBL Quantum 400 headset te winnen.