Windbound krijgt grote update: dit is er veranderd

Nieuws
donderdag, 17 september 2020 om 16:44
maxresdefault 14 5f439315367f8
Sinds enkele weken is Windbound beschikbaar op Stadia. De game kwam tegelijkertijd uit op Stadia als op de andere platformen. Na enkele weken spelen heeft de ontwikkelaar feedback verzameld en komen ze nu met een update van de game.

Windbound-update

In Windbound ben je gestrand op een onbewoond eiland en moet je zelf zien te overleven op alle verschillende eilanden. Hiervoor bouw je zelf een boot om je te kunnen verplaatsen tussen die eilanden. De update is al beschikbaar op de PC en komt snel naar Stadia en de consoles. Het betreft niet alleen bug fixes maar ook een aantal gameplay-veranderingen, waaronder:
  • New Game + modus: Zodra je de game uitgespeeld hebt, kun je met dezelfde save slot een nieuwe game starten. Dan behoud je de behaalde blessings.
  • Op meerdere plekken in het spel komen er extra auto saves. Na het behalen van Nautilus Keys en zodra je het laatste level haalt
  • De moeilijkheidsgraden zijn hernoem en aangepast. Zo behoud je bij de makkelijkste moeilijkheidsgraad meer items als je dood gaat. 
  • De game mechanics omtrent eten en honger zijn versoepeld
  • Stamina herstelt sneller
  • Je kunt meer items bij je dragen en de bags kunnen meer items bevatten
Verder zijn er nog veel bug fixes die je hier in het blog kunt lezen. Hier op PlayStadia lees je binnenkort ook de review van Windbound, deze is onderweg. 
Heb je de review van MotoGP 20 of Celeste al gelezen? En vergeet ook niet de nieuwe games van deze week hier te checken.