Tien euro korting op volgende Stadia Game

Nieuws
maandag, 15 juni 2020 om 8:00
e92f518098d51e9a42ed8e47dd5fa764
Gebruikers krijgen tien euro korting op hun volgende Google Stadia gameaankoop, onder meer Borderlands 3, Superhot en DOOM: Eternal zijn te spelen.

Koopjes!

Google Stadia biedt gebruikers tien euro korting op de eerstvolgende gameaankoop op de streamingdienst, dat schrijft het Stadia Team op de community blog.
Huidige abonnees, nieuwe leden én Stadia Pro-gebruikers zullen allemaal van de korting kunnen genieten, deze maand verschenen er bovendien al vijf nieuwe games op de dienst.
Google Stadia ziet het aanbod aan games steeds groter worden en dat geldt voor Indie-titels zoals Get Packed, Little Nightmares, SteamWorld: Heist en meer, maar ook voor AAA-titels zoals DOOM: Eternal, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, Destiny 2 en meer. Google biedt nu dus een tientje korting voor de volgende aankoop.
Er zijn al heel wat grote gametitels aangekondigd voor Google Stadia zoals Ubisoft's Assassin's Creed Valhalla, ook testen Ubi-ontwikkelaars hun games op Stadia, lees hier waarom. Maar er komen ook veel EA-titels naar de dienst toe zoals Jedi Fallen Order en FIFA 21.
Welke game ga jij kopen met de korting? Wordt het een populaire titel zoals DOOM: Eternal, of ga je eerder voor een indie-game zoals Lost Words: Beyond the Page? Laat het ons weten in de comments!