Kaze and the Wild Masks-trailer laat gameplay en verhaal zien

Nieuws
maandag, 08 maart 2021 om 12:15
kaze
Over iets meer dan twee weken kunnen we aan de slag met Kaze and the Wild Masks. Deze platform game heeft veel inspiratie uit platformers van de jaren 90 gehaald en dit is te zien in de gameplay. Om ons vast warm te maken, is er nu een trailer uitgekomen die meer van het verhaal onthult.
Kaze and the Wild Masks is één van de Stadia Makers games. Dit zijn titels van indie games die hulp bij Google vragen om hun game naar Stadia te brengen. Dit kan financieel zijn of ondersteuning met ports. We hebben hier al resultaten van gezien en enkele games ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan Figment en Unto The End. De enige voorwaarde om in aanmerking te komen hiervoor, is een day 1-release van je titel te garanderen op Stadia. Dit geldt dus ook voor Kaze and the Wild Masks. Net als op de andere platformen, kunnen we vanaf 26 maart met de game aan de slag. 

Toekomst voor Stadia Makers Program?

Na de onthulling van vorige maand dat Google de first party studio's van Stadia Games & Entertainment sloot, zijn er veel vragen ontstaan bij veel mensen. Eén van die vragen is dus wat er met het Stadia Makers Program gebeurt. Blijft dit bestaan? Of wordt er juist meer energie in gestopt om zoveel mogelijk andere games naar Stadia te krijgen? We hebben hier nog geen nieuws over gehoord, maar zodra we dit hebben laten we het je weten.
Naast nieuwe games, komt er ook regelmatig nieuwe content voor bestaande games. Hitman 3 krijgt in maart bijvoorbeeld ook nieuwe content. Je kunt hier een video checken voor meer informatie. En ook Destiny 2 krijgt nieuwe content. Daarvoor kun je hier meer informatie vinden.