Nieuwe skins beschikbaar voor Dead By Daylight

Nieuws
maandag, 08 maart 2021 om 12:30
deadbydaylight
Dead By Daylight is een game die al jaren meegaat en continu voorzien wordt van nieuwe content. Het aanbod is hierdoor inmiddels enorm, maar het lijkt voorlopig nog niet te stoppen. Er zijn weer nieuwe skins beschikbaar vanaf nu.
De skins die toegevoegd worden, staan volledig in het teken van de jaren 50 rock 'n roll-cultuur uit de Verenigde Staten. De collectie skins heeft dan ook de naam Rockabilly gekregen. Het zijn voornamelijk skins voor vrouwelijke survivors en ze zijn via de in-game store te krijgen. Het zijn skins van de categorie 'Very Rare'. De kans is dus klein dat je ze met random drops gaat krijgen. Als je geen zin hebt om te wachten, kun je ze in de in-game store kopen. Hieronder vind je de trailer.

Uniek spelconcept

Dead By Daylight sloeg jaren geleden in als een bom en is nog steeds één van de meest populaire online games van dit moment. In Dead By Daylight nemen vijf spelers het tegen elkaar op, namelijk in een vier tegen één setting. Klinkt oneerlijk, maar de speler die alleen is speelt als een Killer. De andere vier als Survivor. Het doel van de Killer is om de vier andere spelers op te sporen en vermoorden. De vier Survivors moeten juist verstoppen en uit handen van de Killer blijven. Deze gameplay bleek zo'n succes, met name onder streamers, waardoor de game nu al jaren één van de meest gespeelde online games is.
Vorige week zijn er weer leeftijdsclassificaties gevonden voor nieuwe games, wat aantoont dat de games onderweg naar Stadia zijn. Bijvoorbeeld een nieuwe Darksiders game  of een Dreamworks game. Klik op de links voor meer informatie.