Twee nieuwe games deze week waaronder Pac-Man: Mega Tunnel Battle

Nieuws
dinsdag, 17 november 2020 om 18:48
branded keyart 16x9 5f8f1543305e6
Het is weer dinsdag en er is weer een nieuwe This Week On Stadia blog post met veel nieuws. Waaronder twee nieuwe games die deze week naar Stadia komen.
Eén ervan is geen verrassing, namelijk Pac-Man: Mega Tunnel Battle. Dit was één van de drie demo games die we vorige maand konden spelen als onderdeel van de 'Good Days' aankondigingen. Toen werd al duidelijk dat de game op 17 november uit zou komen en die dag is gekomen. Kon jij geen genoeg krijgen van de demo? Dan is dit je kans. In deze battle royale versie van Pac-Man, strijd je tegen 63 andere spelers op een totaal van 64 speelvelden om de hoogste score te halen. Terwijl je speelt kun je van speelveld wisselen en je tegenstanders in de weg zitten. Er werd positief op gereageerd vanuit de gaming community. De game kost € 19,99 en kun je hier kopen. Hieronder vind je een trailer van de game.

En ook meer Ghost Recon

Er komt deze week nog een nieuwe game en dat is het eerder aangekondigde Ghost Recon: Wildlands. In deze voorganger van Ghost Recon: Breakpoint speel je wederom met de Ghosts en dit keer in een fictieve versie van Bolivia. Drugskartels hebben de macht overgenomen onder leiding van ene El Sueno en het is aan jou om samen met de rebellen het land te redden van de ondergang. Dit doe je in een gigantische open wereld welke je helemaal op je eigen manier kan ontdekken. Je kunt de missies zelfs in je eigen gewenste volgorde voltooien. En het beste nieuws? De game is volledig co-op te spelen met z'n vieren, van begin tot eind.
De game Crayta krijgt morgen een nieuwe update met nieuwe animaties. De beelden kun je hier vinden. En door gelekte informatie na een hack bij Capcom, lijkt het er sterk op dat de Resident Evil games naar Stadia komen. Lees hier de details.