Crayta krijgt update met nieuwe animaties

Nieuws
dinsdag, 17 november 2020 om 17:00
maxresdefault 5f6a32d7ddbcb
Eén van de Stadia exclusieve games die momenteel beschikbaar zijn is Crayta. Alhoewel het geen gigantisch succes werd, wordt de game nog steeds verder uitgebreid met updates. Dit keer met nieuwe animaties.
Crayta kende niet de bliksem start waar Google op hoopte. Na een grote marketing campagne waarbij gehoopt werd op eenzelfde impact als games zoals MineCraft, ondervond de game kort na release ook problemen met de multiplayer populatie zoals vele Stadia games momenteel. Crayta is een unieke game waarin je zelf je eigen mini games bouwt en die vervolgens samen of met andere kunt spelen. Je kunt ook de minigames van andere spelers bezoeken. Inmiddels heeft de game al een aantal content updates ontvangen met nieuwe bouw mogelijkheden en nu komt er weer een interessante update aan. Eén van de grootste kritiekpunten waren namelijk de animaties. Deze waren vaak erg houterig en beperkt. Met de nieuwe animaties is dit verholpen en krijg je ook de optie om in jouw game te bepalen wat karakters wel en niet kunnen. Onderstaande video legt dit kort uit.

Vergis je niet

Crayta heeft dan misschien geen bliksemstart gemaakt en geen grote impact kunnen maken, dit betekent niet dat de game compleet gefaald heeft. De spelers die wel zijn blijven hangen voor Crayta, stoppen er ontzettend veel tijd in en zijn bijzonder gedreven. Zo zijn er zal zeker wat bijzondere creaties gemaakt en zijn er genoeg streamers die er dagelijks hun tijd in stoppen. Misschien naarmate Stadia groeit trekt Crayta er zich wel mee aan op. De tijd zal het ons leren. Deze update, met betrekking tot de animaties, is in ieder geval een stap in de goede richting. De update verschijnt morgen in de game.
Heb je onze review van Watch Dogs: Legion al gezien? Zo niet, klik hier om deze te lezen. En mis ook de gametrailer van El Hijo: A Wild West Tale niet. Klik hier om deze te zien.