Update voor Marvel's Avengers voegt Kate Bishop toe

Nieuws
donderdag, 10 december 2020 om 17:00
Avengers assemble 1 5f48c7729f171
Na de launch in September heeft Marvel's Avengers al diverse updates gekregen. Veel updates stonden in het teken van bug fixes, één daarvan was een content update. Nu komt de eerste grote content update.
In Marvel's Avengers speel je als één van de Avengers door allerlei missies, alleen of met vrienden. Je kunt al kiezen voor Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Black Widow en minder bekende Kamala Khan. Nu komt er een nieuwe held bij in update 1.4.0, genaamd Kate Bishop. Kate Bishop is de trainee van de bekende held Hawkeye en hanteert dus ook een boog. Het personage is gratis toegevoegd voor bestaande spelers en iedereen die de game heeft kan het verhaal beginnen om haar vrij te spelen. Wel wordt aangeraden om eerst de campaign uit te spelen. De volledige patch notes vind je hier.

Op zoek naar antwoorden

In deze nieuwe content gaat Kate Bishop op zoek naar antwoorden voor de gebeurtenissen in de game. Terwijl ze dit doet, verdwijnt haar mentor Hawkeye, wat haar zoektocht alleen maar groter maakt. Het is mogelijk een perfect moment om met de game te beginnen. De content update brengt niet alleen spelers terug naar de game maar ook op lagere levels zullen er dus meer spelers zijn voor de matchmaking. De content is inmiddels live op Stadia.
Mis vanavond onze live stream van Cyberpunk 2077 niet. Om 20:00 uur gaat Drei Kiekens Gaming live op ons YouTube kanaal. De stream kun je hier vinden. Abonneer je dan ook gelijk op ons YouTube kanaal.