Ook Unto The End is op Stadia verschenen en krijgt een launch trailer

Nieuws
donderdag, 10 december 2020 om 12:30
unto the end
Door de gekte rondom Cyberpunk 2077 zou je bijna vergeten dat er meer games op Stadia zijn uitgekomen de laatste tijd. Eén daarvan is Unto The End.
Deze week zijn er maar liefst acht games uitgekomen, waaronder Unto The End. Misschien wel één van de drukste weken sinds de release van Stadia, wat opmerkelijk is omdat December traditioneel één van de rustigste maanden is omtrent game releases. Van Unto The End wisten we al langer dat deze kwam, dit is namelijk één van de eerste titels die uitkomt als onderdeel van het Stadia Maker's Program. Een project voor indie ontwikkelaars om met hulp van Google hun game alsnog uit te brengen op Stadia en mogelijk andere platformen. Hieronder vind je de launch trailer.

Unieke gevechten

De ontwikkelaar belooft met Unto The End een game waarin ieder gevecht anders is. Met name omdat deze per encounter bedacht zijn. Je zult snel moeten reageren om te kunnen overwinnen. Daarnaast heb je ook de optie om op bepaalde manieren gevechten te omzeilen, door vrede te stichten met tegenstanders. Unto The End is nu beschikbaar.
We hebben inmiddels ook de eerste in-game beelden van Hitman 3 kunnen zien. De video kun je hier checken. En Season 10 voor PUBG is begonnen. Ben je een PUBG speler? Dan kun je hier meer info vinden.