Verhaal van Zombie Army 4: Dead War gaat verder in nieuwe update

Verhaal van Zombie Army 4: Dead War gaat verder in nieuwe update

De Zombie Army games zijn eigenlijk begonnen als een spin-off van de Sniper Elite games. In plaats van levende nazi's neem je het op tegen zombie nazi's en heeft de geschiedenis een hele andere wending gekregen. Het vierde deel is alweer enige tijd uit maar er komt nog regelmatig nieuwe content uit.

En die nieuwe content komt ook op een hoog tempo uit. Er is inmiddels weer een nieuwe update uit, waarin het verhaal voortgezet wordt. Inmiddels behoort deze content tot een tweede Season Pass. Er is nu een nieuwe missie beschikbaar, met de naam Dead Zeppelin. Deze behoort tot de Death from Above campaign. Er is een zeppelin vol vijanden losgeslagen en aan jou om deze te stoppen. Hieronder vind je de trailer.

Dat is niet alles

Naast een nieuwe missie brengt deze content update ook nieuwe wapens en skins met zich mee. Er zijn een aantal nieuwe bundles beschikbaar waar je zombies mee neer kunt knallen. Daarnaast zit de missie weer vol collectibles. Je kunt de content update spelen als je de Season Pass 2 gekocht hebt of individueel aanschaffen in de Stadia store.

Gisteren is Hitman 3 uitgekomen op Stadia en de andere platformen. Je kunt hier lezen waarom wij uitkijken naar deze game. En een andere game die recent een update en nieuwe cosmetics gekregen heeft, is Outcasters. Je kunt hier de details vinden.

Lees meer over:
Zombie Army

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer