Watch Dogs Legion toont online modes in launch trailer

Nieuws
woensdag, 10 maart 2021 om 8:00
Watch Dogs Legion oj8f22e8vh71wpmjw6dw9w5ivriilk45k56z6lqkbi 5f8b27567d828
Eind vorig jaar zijn er veel grote games uitgekomen, ook op Stadia. Eén daarvan was Watch Dogs: Legion. De game kwam aanvankelijk uit met alleen een single player mode, maar inmiddels zijn er multiplayer-functies beschikbaar. Om dat te vieren, is hier de launch trailer.
In Watch Dogs: Legion speel je, in tegenstelling tot voorgaande delen, niet met één hoofdpersonage maar met een hele groep mensen die je zelf kunt rekruteren. Hoe dit in zijn werk gaat, kun je in onze review lezen.  Alsof dit nog niet genoeg was, zijn er nu online modes uitgekomen waarmee je samen met andere spelers Londen op stelten kan zetten. Je kan dit zowel gezamenlijk in een open wereld doen of het juist opnemen tegen andere spelers. En dit is nog maar het begin. In onderstaande trailer worden de game modes voorgesteld.

Veel meer in petto

Als we iets geleerd hebben van Ubisoft de laatste jaren is dat ze hun games nog maandenlang, soms zelfs jarenlang, blijven ondersteunen met nieuwe features en content. Watch Dogs: Legion zal hier zeker niet van afwijken. De ontwikkelaar heeft al laten weten dat er meerdere single player add-ons komen en ook het multiplayer-gedeelte zal nog verder uitgebreid gaan worden. Mogelijk willen ze het succes van GTA Online nabootsen. In de tussentijd kunnen we vast aan de slag met de zojuist uitgekomen content.
Watch Dogs: Legion is niet de enige game die nieuwe content gekregen heeft. The Elder Scrolls Online heeft een begin gemaakt met de Gates of Oblivion content, zoals je hier kunt zien. En ook Destiny 2 is met een nieuwe season begonnen. Daarover lees je hier meer.