Ziggo stelt vijfjarige exclusieve uitzendrechten MotoGP veilig

Nieuws
woensdag, 26 juni 2024 om 16:33
ziggosport
Met deze strategische zet heeft ZiggoSport aangekondigd dat het de exclusieve uitzendrechten voor de MotoGP heeft veiliggesteld voor de komende vijf jaar.
Met deze deal, die ingaat vanaf het komende seizoen, verzekert ZiggoSport van de positie als dé thuisbasis voor de koningsklasse van de motorsport in Nederland. Met deze overeenkomst versterkt ZiggoSport zijn positie als aanbieder van sportcontent. De MotoGP zal nu alleen via Ziggo te zien zijn. Dit betekent dat Nederlandse fans verzekerd zijn van alle races, trainingen en kwalificatiesessies.
Ziggo belooft niet alleen live-uitzendingen van alle MotoGP-races, maar ook diepgaande analyses, exclusieve interviews met coureurs en teams, en toegang tot achter-de-schermen content. Deze elementen zullen de kijkervaring verder verrijken en fans dichter bij de actie brengen dan ooit tevoren. De combinatie van live races en aanvullende programma's zal ervoor zorgen dat Ziggo een volledige MotoGP-ervaring biedt die verder gaat dan de raceweekenden.
De komende vijf jaar beloven een gouden tijdperk te worden voor de Nederlandse MotoGP-fans. ZiggoSport’s investering in de uitzendrechten van de MotoGP is een duidelijke indicatie van de groeiende populariteit van motorsport in Nederland. Fans kunnen zich verheugen op vijf seizoenen vol adrenaline, spanning en spektakel, allemaal exclusief te volgen bij Ziggo.