Zo kijk je Nederlands en Europees voetbal zonder tv-abonnement

Nieuws
woensdag, 17 juli 2024 om 16:03
cplus header sport
Voetbalfans, het is weer zover! Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur, met spannende wedstrijden in de Europese competities en de Nederlandse Eredivisies, maar wat doe je als je geen tv of tv-abonnement hebt? Geen zorgen, wij hebben dé oplossing voor je gevonden: Canal+.
Canal+ is een relatief kleine streamingdienst die waarschijnlijk nog niet bij iedereen bekend is. Naast een aanbod van een aantal kleine films en series, biedt Canal+ toegang tot de zenders van ESPN. Dit betekent dat je alle wedstrijden live kunt volgen, zonder dat je een traditioneel tv-abonnement nodig hebt.
Je kunt beginnen met een gratis proefperiode van 7 dagen. Dit geeft je de kans om de dienst uit te proberen en te beslissen of het iets voor jou is, maar na de proefperiode wordt het echter wel een prijzige aangelegenheid: het abonnement kost namelijk €14,99 per maand.
Naast live voetbal biedt Canal+ ook toegang tot andere sporten zoals de NBA en NFL. Dit betekent dat je, naast voetbal, ook kunt genieten van basketbal- en American football-wedstrijden, maar daar betaal je wel voor. Bovendien heeft Canal+ een aantal andere zenders in hun pakket, zoals RTL en SBS6. NPO 1, 2 & 3 zijn ook beschikbaar via Canal+, maar dit is minder interessant, aangezien NPO sowieso al gratis te bekijken is.
Als je op zoek bent naar een gerichte manier om naar ESPN, en daarmee het Europees en Nederlands voetbal, te kijken, is Canal+ op dit moment waarschijnlijk je best optie.