Zombie Army 4 heeft nieuwe campaign missie ontvangen

Nieuws
vrijdag, 11 december 2020 om 17:00
zombiearmy4
Eén van de eerste Stadia Pro games was Zombie Army 4. De game is al een tijdje uit op andere platformen en zit boordevol content. Maar de game wordt nog steeds geupdate. Inmiddels is er een nieuwe campaign missie bijgekomen.
De nieuwe missie, met de naam Alpine Blitz, is onderdeel van de 'Death from above' campaign. Ook hierin moet je met je team hordes aan zombies van je af slaan, om vervolgens een trein met een kostbare lading te veroveren. De missie is onderdeel van de Season pass 2 of los verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook diverse nieuwe skins beschikbaar en een aantal kerst cosmetics. De content is nu al live. Hieronder vind je een trailer.

Spin-off van Sniper Elite

De Zombie Army reeks is van de ontwikkelaars van Strange Brigade en Sniper Elite 4, beiden ook Stadia Pro games (geweest). Oorspronkelijk is de Zombie Army reeks begonnen als een spin-off van Sniper Elite. In plaats van nazi's nam je het op tegen zombie nazi's. Inmiddels is de vierde game dus al beschikbaar, waarvan je alleen maar kunt zeggen dat de spin-off een groot succes is gebleken. Het blijkt ook een van de betere co-op games op Stadia te zijn.
Ook F1 2020 is voorzien van nieuwe content. Wat dat precies is, kun je hier lezen. En mis ook de nieuw aangekondigde game Tchia niet. Een trailer kun je hier vinden.