The Division 2: Warlords of New York duikt seizoen vier in

Nieuws
vrijdag, 11 december 2020 om 17:15
division2 5f5b84c75910f
The Division 2 is één van de beste ports op Stadia. Samen met de cross-play en cross-progression functionaliteit met PC kent het inmiddels veel trouwe spelers. De game blijft voorzien worden van nieuwe content.
Nadat de uitbreiding Warlords of New York uitkwam, blijft er een stroom aan nieuwe content komen. We zitten inmiddels al in Season 4. Deze is 8 december al van start gegaan. Hierin wordt het verhaal voortgezet en maak je jacht op een oude bekende. Maar naast meer verhaal missies, is er nog veel meer content onderweg. In onderstaande trailer zie je aan het eind een schema van alle aankomende content.

Meer dan honderd uur aan content

Mocht je nu beginnen aan The Division 2, dan kun je bijna garant staan voor meer dan honderd uur aan content. Door alle gratis en betaalde updates de afgelopen jaren kun je voorlopig zoet zijn met de game. Je kunt The Division 2 helemaal alleen spelen maar samen met andere spelers is ook zeker een optie. Zo kun je nog meer content spelen zoals de Operations, die vergelijkbaar zijn met de raids in andere games. Season 4 is nu al begonnen, dus waar wacht je nog op?
Heb je onze eerste livestream gemist van Cyberpunk 2077? Deze kun je hier terugkijken. En morgenavond gaat Drei verder, abonneer je op ons YouTube kanaal om niets te missen. Dit kan door op deze link te klikken.