Romantiek, humor en verrassingen: 'How to Date Billy Walsh' komt naar Prime Video

Films & Series
woensdag, 20 maart 2024 om 10:01
how to date billy walsh
Een Romantische Komedie over Vriendschap en Liefde.
How to Date Billy Walsh is een hartverwarmende romantische komedie die draait om vriendschap, geheime liefdes en onverwachte wendingen.
Tieners Amelia (Charithra Chandran) en Archie (Sebastian Croft) zijn al sinds hun kindertijd beste vrienden. Archie is er altijd geweest om Amelia's gevechten uit te vechten en te lachen om haar grappen, terwijl hij zijn levenslange liefde voor haar geheim hield. Net als hij de moed verzamelt om zijn gevoelens te uiten, valt Amelia voor Billy Walsh (Tanner Buchanan), de nieuwe Amerikaanse transferstudent. Archie is er kapot van en doet zijn uiterste best om Amelia en Billy bij elkaar weg te houden, maar uiteindelijk duwt hij ze dichter bij elkaar en riskeert hij zijn beste vriend te verliezen.
De hoofdrolspelers:
  • Archie (gespeeld door Sebastian Croft): Een jongen die al jarenlang verliefd is op zijn beste vriendin Amelia.
  • Amelia (gespeeld door Charithra Chandran): De jeugdvriendin van Archie, die zich niet bewust is van zijn gevoelens.
  • Billy Walsh (gespeeld door Tanner Buchanan): De knappe nieuwe leerling die Amelia’s hart sneller doet kloppen.
De film is geregisseerd door Alex Sanjiv Pillai (Bridgerton) naar een script van Alexander J. Farrell en Greer Ellison (Making A Killing). De film is geproduceerd door Matt Williams (Save The Cinema) met co-producer Neil Jones (The Colour Room) beiden van Future Artists Entertainment. Uitvoerend producenten zijn Piers Tempest (Military Wives), Merlin Merton en Sebastian Street (Tomorrow). Verdere creatieve credits zijn onder andere director of photography Hamish Doyne-Ditmas (Save The Cinema), production designer Julian Nagel (Been So Long), costume designer Eleanor Baker (The Princess Switch 3), make up designer Chloe Edwards (Breeders) en editor Matt Platts-Mills (Sanditon).
How to Date Billy Walsh (2024) on IMDb
De film is vanaf 5 april 2024 beschikbaar zijn op Prime Video. Bereid je voor op een dosis romantiek, humor en onverwachte wendingen! Wil je iedere dag weten wat nieuw is op Prime Video, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.