Amerika's TV juweel: Mad Men – Een kijkje in het glamoureuze en intrigerende Madison Avenue.

Films & Series
zondag, 31 maart 2024 om 8:37
mad men
Mad Men: een tijdloze reis door de wereld van reclame en intriges in het New York van de jaren 60.
Deze Amerikaanse televisieserie, gecreëerd door Matthew Weiner, liep van 2007 tot 2015. Met zeven seizoenen en 92 afleveringen neemt het ons mee naar de glamoureuze en complexe wereld van Madison Avenue, waar de “mad men” van Sterling Cooper hun creatieve genieën loslaten op advertentiecampagnes.
Don Draper, een mysterieuze en uiterst getalenteerde reclame-executive, staat centraal. Gespeeld door Jon Hamm, navigeert hij door de uitdagende tijden van de jaren 60, terwijl hij zijn eigen demonen en geheimen onder ogen ziet. De serie onthult niet alleen de dynamiek van de reclamewereld, maar ook de persoonlijke levens van degenen die erin werken.
Met 16 Primetime Emmy Awards en een IMDb-beoordeling van 8,7/10 is Mad Men een must-see voor liefhebbers van drama, karakterontwikkeling en historische context. Dus, als je deze meeslepende serie nog niet hebt gezien, is het tijd om jezelf onder te dompelen in de glamour en intriges van het Madison Avenue van weleer.
Mad Men The Complete Collection (2022 Resleeve) [DVD] Image
Mad Men The Complete Collection (2022 Resleeve) [DVD]
EUR84.58
Op voorraad
Koop op bol.
Mad Men (2007) on IMDb
Bekijk Mad Men hier op Prime Video en laat je meevoeren naar een tijdperk waarin sigarettenrook, cocktails en creatieve genialiteit hand in hand gaan.
Wil je dagelijks weten wat nieuw is op de verschillende streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.