'Bring Him to Me': de krachtig adrenalinepompende filmervaring uit Australië

Films & Series
zondag, 31 maart 2024 om 8:48
bring him to me
Bring Him to Me een meeslepende Australische misdaadthriller uit 2023.
Bring Him to Me is geregisseerd door Luke Sparke en geschreven door Tom Evans. Deze film, met een sterrencast waaronder Barry Pepper, Jamie Costa, Liam McIntyre, Rachel Griffiths en Sam Neill, werd op 2 november 2023 in Australië uitgebracht.
Onder bevel van een meedogenloze misdaadbaas bevindt een vluchtautochauffeur zich in een moreel dilemma. Hij moet een nietsvermoedend bemanningslid naar een hinderlaag rijden. Een lange rit wacht hem op, terwijl hij worstelt met zijn geweten en de duistere opdracht die hem is gegeven.
Bring Him To Me (DVD) Image
Bring Him To Me (DVD)
EUR10.99
Op voorraad
Koop op bol.
Deze actievolle film biedt een intense ervaring. Met een compacte speelduur onderscheidt het zich van de lange blockbusters van vandaag, waardoor het een handige keuze is voor een ontspannen vrijdagavond. Hoewel het verhaal rechttoe rechtaan is, zitten er genoeg verrassingen in om het publiek geïnteresseerd te houden. Schietpartijen en adembenemende achtervolgingsscènes maken het tot een solide aanbeveling, vooral voor liefhebbers van adrenalinepompende actie
Kortom, Bring Him to Me is een spannende rit vol actie en morele dilemma’s en is nu hier te zien bij Pathé Thuis. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op de verschillende streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.