Apple TV+ presenteert Sugar: een spannende misdaadserie met Colin Farrell

Films & Series
donderdag, 04 april 2024 om 11:01
sugar
Colin Farrell speelt een getroebleerde detective in Sugar het nieuwe Apple TV+ misdaaddrama.
Colin Farrell speelt John Sugar, een privédetective die worstelt met zijn eigen innerlijke demonen. Hij krijgt de taak om de verdwijning te onderzoeken van Olivia Siegel, de geliefde kleindochter van een legendarische Hollywood-producer, gespeeld door James Cromwell. Terwijl Sugar de zaak onderzoekt, zal hij niet alleen moeten achterhalen wat er met Olivia is gebeurd, maar ook de duistere geheimen van de familie Siegel moeten ontrafelen. Sommige van deze geheimen zijn net begraven, terwijl andere al generaties lang verborgen zijn gebleven.
Naast Farrell schitteren er nog een aantal bekende namen in de serie. Amy Ryan kruipt in de huid van Melanie Mackintosh, Kirby Howell-Baptiste speelt Ruby en Dennis Boutsikaris vertolkt de rol van Bernie Siegel. Ook Anna Gunn en Sydney Chandler zijn te zien in gastrollen.
Sugar bestaat uit 8 afleveringen waarvan de eerste 2 vanaf 5 april hier te zien op Apple TV+. Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering. De laatste aflevering is te zien op 17 mei. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Apple TV+ of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.