De Dadchelor: een bijzondere komedie met onverwachte avonturen in Italië

Films & Series
vrijdag, 28 juni 2024 om 10:10
the dadchelor
Een vriendenweekend in het Italiaanse Perugia ontspoort volledig in de over-de-top-komedie The Dadchelor.
In de nieuwe komedie van Jon Karthaus (Costa!!, Bon Bini Holland 2, Fijn Weekend) staat de über-verantwoordelijke ‘soon to be dad’ Mark op het punt door zijn vrouw gedumpt te worden omdat ze hem te saai vindt geworden. Zijn vrienden Bob, Eric en Rascha besluiten hem te ‘ontvoeren’ voor een Dadchelor-vriendenweekend naar het pittoreske Perugia in Italië. Maar het activiteitenprogramma met allerlei maffe opdrachten, blijkt net iets té ambitieus en voor ze het weten staan ze oog in oog met de Italiaanse onderwereld…
Cast:
De hoofdrollen worden vertolkt door Steef de Bot (Vliegende Hollanders, De Vuurlinie, Bodem), André Dongelmans (De Luizenmoeder, Dirty Lines, Only You), Kiki van Deursen (Smeris, Draadstaal, Dit zijn wij) en Oscar Aerts (Costa!!, Casa Coco, Bed & Breakfast) als de vriendengroep. Ook zijn er rollen weggelegd voor Jennifer Hoffman (De Luizenmoeder, Pottenkijkers, All Inclusive), Michiel Romeyn (Jiskefet), Pepijn Schoneveld (Zoek de fouten, De Vuurlinie, Net als in de Film), Matteo Simoni (Callboys, Marina, Safety First) en de Italiaanse Desirée Popper vertolken belangrijke bijrollen.
Credits:
Regisseur Jon Karthaus schreef het scenario samen met Kay Greidanus, Lisa Zweerman en Steef de Bot. Gezamenlijk schreven zij ook het scenario voor Fijn Weekend (2023). The Dadchelor is geproduceerd door Daan van den Nouweland (Johnnywood Film & Streaming), die eerder samen met Jon Karthaus Fijn Weekend maakte.
The Dadchelorundefined on IMDb
The Dadchelor is vanaf 15 augustus in de bioscopen te zien.