De langverwachte Super Mario Bros. Film komt op 3 december naar Netflix!

Films & Series
door Redactie NextPlayvrijdag, 10 november 2023 om 10:20
super mario bros movie
Fans van de iconische loodgieter met een voorliefde voor rode petten en prinsessenredding kunnen hun hart ophalen, want de langverwachte Super Mario Bros. film staat op het punt om de schermen te veroveren. Na maanden van speculatie en anticipatie zal de nieuwe avontuurlijke reis van de kleurrijke en geliefde personages op 3 december eindelijk op Netflix verschijnen.
De film, gebaseerd op het wereldberoemde videospel dat voor het eerst werd uitgebracht in 1985, is een langverwachte toevoeging aan het Super Mario-universum. Het belooft een eclectische mix van nostalgie en frisse benaderingen te brengen, waardoor zowel trouwe fans als nieuwkomers worden betoverd.
Regisseur en de creatieve kracht achter deze nieuwe verfilming, heeft beloofd dat de film trouw zal blijven aan de kern van het Mario-universum, terwijl het ook een frisse draai zal geven aan het verhaal. De opvallende casting heeft ook veel aandacht getrokken, met sterren zoals Chris Pratt die de stem van Mario vertolkt, Anya Taylor-Joy als prinses Peach, en Jack Black als de iconische slechterik Bowser.
De aankondiging van de releasedatum op Netflix heeft een golf van opwinding veroorzaakt onder fans over de hele wereld. Velen kunnen niet wachten om getuige te zijn van de verbluffende animatie, gecombineerd met een meeslepend verhaal dat de geliefde personages tot leven zal brengen op het grote scherm van hun huiskamers.
Het is echter niet alleen de trouwe fanbase die in de ban is van deze aankomende release. Met de immense populariteit en iconische status van de Super Mario-franchise, zal deze film naar verwachting een breed publiek aanspreken, van jong tot oud. De film belooft een avontuur vol humor, actie en de klassieke elementen die Mario tot een wereldwijd fenomeen hebben gemaakt.
De lancering van deze film markeert niet alleen een hoogtepunt voor de gaminggemeenschap, maar het illustreert ook de groeiende trend van populaire gamefranchises die de sprong maken naar de filmwereld. Het brengt de geliefde personages en verhaallijnen naar nieuwe hoogten en versterkt de culturele impact van gaming op de entertainmentindustrie.
Met nog maar een paar weken te gaan voordat de Super Mario Bros. film op Netflix arriveert, wordt de opwinding alleen maar groter. Voor fans, jong en oud, is het een kans om te genieten van een nieuwe kijk op een van de meest geliefde franchises in de entertainmentgeschiedenis. Op 3 december kunnen kijkers zich klaarmaken om in de magische wereld van paddenstoelen, loodgieters en prinsessen te duiken, allemaal vanuit het comfort van hun eigen huiskamer. Het is tijd om de paddenstoelen te pakken, je springvaardigheden te oefenen en je klaar te maken voor een avontuur dat net om de hoek wacht!
Check hier alle nieuwe titels op Netflix