De nieuwste films en series op Netflix, Pathé Thuis, Videoland, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, HBO Max en meer (week 27)

Films & Series
vrijdag, 05 juli 2024 om 12:30
happy friends watching comedy film and eating popc 2023 11 27 05 12 38 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.
NextPlay werkt samen met NieuwDezeWeek:

Pathé Thuis

Ghostbusters: Frozen Empire
Wanneer de ontdekking van een oud artefact een kwade kracht ontketent, moeten nieuwe en oude Ghostbusters hun krachten bundelen om de wereld te redden van een tweede ijstijd.

Pathé Thuis

Monkey Man
Een onopvallende jongen ontketent een wraakcampagne tegen de corrupte leiders die zijn moeder hebben vermoord en de armen systematisch tot slachtoffer blijven maken.

Netflix

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.

Netflix

The American Barbecue Showdown (S03)
De acht beste pitmasters van het land strijden om barbecuekampioen van Amerika te worden in een fanatieke, maar vriendelijke competitie.

Prime Video

Space Cadet
Tiffany 'Rex' Simpson is een feestbeest uit Florida die er altijd al van gedroomd heeft om de ruimte in te gaan. Door middel van een vervalste sollicitatie krijgt Rex het voor elkaar om toegelaten te worden tot NASA's ultracompetitieve astronautentrainingsprogramma. Zal het meisje uit Florida de training doorstaan en de kosmos verkennen voordat ze haar dekmantel verraadt?

Prime Video

Eu Amo o Benfica (S01)
De reis naar hun record 38ste overwinning in de eerste divisie, van het het allereerste begin tot de epische finale op de laatste dag van het seizoen. Zes afleveringen, exclusieve interviews en meer dan 150 minuten onuitgegeven beelden van de Sport Lisboa e Benfica-sterren die de nationale competitie wonnen.

Disney+

Land of Tanabata (S01)
Yoji Minamimaru, beter bekend als Nanmaru, is een student met een bovennatuurlijk vermogen om in alles kleine gaatjes te kunnen maken. Op een dag ontdekt Yoji dat zijn docent folklorestudies vermist is. Samen met zijn klasgenoten besluit Minamimaru om hun docent te vinden.

SkyShowtime

SEAL Team (S02)
SEAL Team is een militair drama dat het professionele- en persoonlijke leven volgt van de meest elitaire eenheid van Navy SEALs, tijdens het trainen, plannen en uitvoeren van de gevaarlijkste missies.

SkyShowtime

Las Pelotaris 1926 (S01)
Las Pelotaris 1926 is een Mexicaanse dramaserie die zich afspeelt in de jaren 1920 en het verhaal vertelt van drie Baskische pelota-speelsters: Chelo, Idoia en Itzi. De serie belicht hun strijd om hun dromen te verwezenlijken in een tijdperk waarin mannen de overheersende rol speelden in de samenleving.

HBO Max

Godzilla x Kong: The New Empire
Na hun explosieve confrontatie moeten Godzilla en Kong zich herenigen tegen een kolossale, onontdekte dreiging die verborgen is in onze wereld, en hun bestaan ​​– en dat van ons – op de proef stelt. Duik verder in de geschiedenis van deze Titanen, hun oorsprong en de mysteries van Skull Island en daarbuiten, en ontdek de mythische strijd die deze buitengewone wezens heeft helpen ontstaan ​​en hen voor altijd aan de mensheid heeft gebonden.

HBO Max

Sin City Tow (S01E01)
Takelwagenchauffeurs doen hun werk op de straten van Las Vegas en ontmoeten de bizarste mensen van deze stad, die niet voor niets Sin City heet.

Videoland

Stormy
Het levensverhaal van Stormy Daniels, die plotsklaps beroemd werd toen uitlekte dat ze betaald kreeg om een affaire met Donald Trump geheim te houden. De voormalige porno-actrice vertelt onder meer over haar jeugd en de grote gevolgen die haar ontmoeting met Trump had op persoonlijk en juridisch vlak. Ook zijn er gesprekken met vrienden, advocaten en journalisten.
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite NieuwDezeWeek vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.