HBO Max lanceert de tweede officiële teaser voor The Penguin met Colin Farrell in de hoofdrol

Films & Series
maandag, 24 juni 2024 om 11:11
66753d4ba8ac4
HBO Max heeft de tweede officiële teaser gelanceerd van THE PENGUIN, van Warner Bros. Television en DC Studios, die in september op HBO Max zal verschijnen.
Fans van The Batman (2022) kunnen zich verheugen, want HBO Max lanceert binnenkort een spin-off serie met de iconische schurk Pinguïn in de hoofdrol. Colin Farrell, die de rol al in de film vertolkte, kruipt opnieuw in de huid van Oswald Cobblepot in deze duistere miniserie van acht afleveringen.
The Penguin speelt zich af in de nasleep van de gebeurtenissen in The Batman. De gebroken Cobblepot worstelt met zijn verleden en zoekt wraak op degenen die hem onrecht hebben aangedaan. Terwijl hij zijn weg baant door de onderwereld van Gotham City, komt hij in conflict met andere bekende schurken en helden uit de Batman-mythologie.
Cast: Colin Farrell (Oz Cobb), Cristin Milioti (Sofia Falcone), Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O’Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grapa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo), Theo Rossi (Dr. Julian Rush).
The Penguin belooft een spannende toevoeging te worden aan de Batman-mythologie. Met Colin Farrell in de iconische rol van Pinguïn en Matt Reeves aan het roer, is dit een serie die je niet mag missen.
Wil je weten wat er dagelijks nieuw is op HBO Max, of op de andere streamingdiensten, bekijk dan NieuwDezeWeek.