Kijk nu Infiltrant op Videoland: Een Spannende Nederlandse Misdaadfilm

Films & Series
woensdag, 26 juni 2024 om 8:30
infiltrant 2
Vanaf vandaag kun je op VIdeoland kijken naar de film Infiltrant.
Deze misdaadthriller, die je nu kunt streamen op Videoland, neemt je mee op een meeslepende reis door de gevaarlijke wereld van undercover operaties en criminele netwerken.
Infiltrant vertelt het verhaal van Sam, een jonge, ambitieuze rechercheur die de opdracht krijgt om undercover te gaan in een beruchte criminele organisatie. Zijn doel is om bewijs te verzamelen tegen een machtige drugsbaron die al jaren ongrijpbaar blijkt te zijn voor de autoriteiten. Terwijl Sam dieper infiltreert, wordt hij geconfronteerd met morele dilemma's en gevaarlijke situaties die zijn loyaliteit en identiteit op de proef stellen.
Infiltrant (DVD) Image
Infiltrant (DVD)
EUR14
Op voorraad
Koop op bol.
Cast en Regie
De film kan bogen op een indrukwekkende cast van Nederlandse topacteurs. Nasrdin Dchar schittert in de hoofdrol als Sam, waarbij hij een krachtige en overtuigende prestatie neerzet. Andere prominente acteurs zoals Walid Benmbarek, Rachida Iaallala, en Marwan Kenzari ondersteunen het verhaal met hun indrukwekkende acteerwerk en brengen de personages tot leven op een manier die het publiek weet te raken.
Infiltrant is veel meer dan een standaard misdaadfilm. Het is een psychologische thriller die dieper ingaat op de menselijke kant van undercoverwerk.
Infiltrant (2014) on IMDb
Infiltrantis vanaf nu hier beschikbaar op Videoland. Heb je geen Videoland, dan is de film ook hier te zien bij Pathé Thuis.