Laat je verrassen door de nieuwste films en series op NieuwDezeWeek (week 12)

Films & Series
vrijdag, 22 maart 2024 om 9:00
happy multiracial women with popcorn watching film 2023 11 27 05 19 37 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

The Eternal Memory
The Eternal Memory nodigt ons uit in het leven van gevierde Chileense journalist Augusto Góngora en zijn vrouw, actrice en Chileense Minister van Cultuur, Paulina Urrutia. Góngora werd bekend als vooraanstaand cultureel commentator en archivaris in Chili, die jarenlang streed om de herinneringen aan de dictatuur van August Pinochet levend te houden. Nadat hij in 2014 met de ziekte van Alzheimer werd gediagnostiseerd, wordt het de taak van zijn vrouw Paulina om het geheugen van haar man levend te houden. Met genegenheid leidt ze haar echtgenoot door zowel de goede als de moeilijke momenten van zijn dagelijks bestaan, terwijl de ziekte langzaam maar zeker hun leven begint aan te tasten.

Pathé Thuis

Anyone But You
Bea en Ben lijken het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië.

Netflix

Shirley
Shirley Chisholm was de eerste zwarte vrouw in het Huis van Afgevaardigden. In 1972 stelde ze zich namens de Democratische partij kandidaat voor het presidentschap van de VS.

Netflix

Homicide (S01)
Rechercheurs en aanklagers kijken terug op hun moeilijkste moordzaken in deze huiveringwekkende docuserie over waargebeurde misdaad van de maker van 'Law & Order'.

Prime Video

Road House
In deze remake vol actie van de cultklassieker uit de jaren 80 neemt ex-UFC-vechter Dalton (Jake Gyllenhaal) een baan aan als uitsmijter bij een wegrestaurant op de Florida Keys, maar hij ontdekt dat dit paradijs niet is wat het lijkt.

Disney+

X-Men '97 (S01E01+E02)
Een groep mutanten gebruikt hun bijzondere gaven om een wereld te beschermen die hen haat en vreest.

SkyShowtime

Oppenheimer
De wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject. Onder meer de Hongaarse wetenschapper Edward Teller, die de waterstofbom uitvindt, werkt eraan mee. Oppenheimer is getrouwd met Katherine, maar heeft een affaire met Jean Tatlock, een lid van de Communistische Partij. De overheid acht haar gevaarlijk voor de belangen van de Amerikaanse veiligheid. Oppenheimer is uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitvinding van de atoombom.

SkyShowtime

Veronika (S01E01-E02)
Veronika Gren, moeder van twee kinderen, is politieagent in een rustig stadje. Als ze geesten begint te zien, wordt ze gedwongen haar geheime verslaving en complexe verleden onder ogen te zien, zodat ze de moordenaar kan opsporen.

HBO Max

Justice League: Warworld
In Warworld, een plaats van eindeloze meedogenloze gladiatorengevechten, moeten Batman, Superman, Wonder Woman en de rest van de Justice League zich verenigen om de hele planeet naar vrijheid te leiden.

HBO Max

Batman: The Doom that Came to Gotham
Ontdekkingsreiziger Bruce Wayne ontketent per ongeluk een oud kwaad en moet na twee decennia weer terugkeren naar Gotham City als Batman. Hij neemt het op tegen bovennatuurlijke krachten die het voortbestaan van Gotham bedreigen.

Apple TV+

Palm Royale (S01E01E01-E03)
In 1969 wil een ambitieuze vrouw de onmogelijk oversteek maken van arm naar rijk om een plekje te bemachtigen in het meest exclusieve, populaire en slinkse gezelschap in Amerika: de high society van Palm Beach.

Videoland

Sphinx (S01)
“Sphinx” neemt ons mee in een intrigerend verhaal dat draait om de dertienjarige Minke Moorman. Op een dag, terwijl ze onderweg is naar school, wordt ze ontvoerd. Wat volgt, is een ongelooflijke wending. Op dezelfde dag, drie jaar later, verschijnt Minke plotseling weer, uit het niets, met een mysterieuze tatoeage van een sphinx op haar rug. In eerste instantie zijn haar ouders, Marcel en Rifka, en haar broertje dolblij dat Minke weer thuis is. Maar al snel merken ze dat er iets is veranderd. Minke blijkt nog steeds gemanipuleerd te worden door haar ontvoerder. Dit belooft een aangrijpend verhaal vol suspense en emotionele wendingen te worden, waarbij de kijker op het puntje van zijn stoel zal zitten.

Videoland

Tino Martin 010/020 Live in Ziggo Dome 2023
Registratie van het concert 010/020 - Live in de Ziggo Dome van Tino Martin. Dankzij de bekende gastartiesten, veel showeffecten en de voor Tino zo bekende glitter en glamour zal dit onvergetelijke concert nog lang nagalmen.
Tino Martin - 010/020 Live In De Ziggo Dome (DVD) Image
Tino Martin - 010/020 Live In De Ziggo Dome (DVD)
EUR21.99
Op voorraad
Koop op bol.

Film1

A House in Jerusalem
Nadat haar moeder bij een ongeluk is omgekomen, verhuist Rebecca met haar vader Michael naar Jeruzalem. De spanning tussen vader en dochter neemt toe als Rebecca ontdekt dat er nog een meisje van haar leeftijd in het huis woont.
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.