Laat je verrassen door de nieuwste films en series op NieuwDezeWeek (week 21)

Films & Series
vrijdag, 24 mei 2024 om 11:00
happy multiracial women with popcorn watching film 2023 11 27 05 19 37 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

The Great Escaper
In de zomer van 2014 haalt Bernard Jordan wereldwijd het nieuws met zijn ‘grote ontsnapping’ uit het verzorgingshuis waar hij woont. Zijn grote wens is om zich nog eenmaal bij zijn collega-oorlogsveteranen te voegen op het strand van Normandië ter herdenking van hun gevallen kameraden. The Great Escaper vertelt niet alleen het inspirerende verhaal van een man die probeert in het reine te komen met zijn blijvende oorlogstrauma. Bernie’s avontuur, dat slechts 48 uur besloeg, viert ook de blijvende liefde in zijn 60-jarige huwelijk met Rene die haar echtgenoot op fantastische wijze steunt in zijn avontuur

Netflix

Tires (S01)
In de autogarage van zijn vader probeert een onhandige manager de klantenservice te verbeteren en de omzet te verhogen terwijl hij zijn lastige neef in het gareel moet houden.

Netflix

Toughest Forces on Earth (S01)
Drie avontuurlijke veteranen trainen mee met enkele elitelegereenheden en krijgen zo van dichtbij hun tactieken en wapentuig te zien.

Prime Video

Ferrari
De zomer van '57 verloopt moeizaam voor ex-autocoureur Enzo Ferrari: zijn autobedrijf dreigt failliet te gaan en zijn huwelijk lijdt na het verlies van zijn zoon. Enzo zet zijn laatste hoop op één racewedstrijd: de Mille Miglia door Italië.

Disney+

The Beach Boys
Een viering van de legendarische band die een revolutie teweegbracht in de popmuziek en het harmonieuze geluid creëerde dat de California Dream verpersoonlijkte.

Disney+

The Kardashians (S05E01)
De Kardashian-familie komt terug met een gloednieuwe serie, waarbij iedereen een kijkje krijgt in hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie brengen laten de camera's toe om de waarheid aan hun verhalen te geven. Van de intense druk op de schouders met het runnen van miljardenbedrijven tot de hilarische momenten van speeltijd en schoolgaande kinderen. Kijk mee met dit meeslepend en eerlijke verhaal over liefde en leven in de schijnwerpers.

HBO Max

Dune: Part Two
In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

Videoland

Ewout in de Verslavingskliniek (S01-E01)
Ewout Genemans krijgt een exclusief inkijkje binnen de muren van een verslavingskliniek in Kaapstad, Zuid-Afrika, waar de clientèle voor 90% uit Nederlanders bestaat. Wie zijn deze mensen, die de halve wereld over gereisd hebben om keihard met zichzelf aan de slag te gaan? Uit welk dieptepunt krabbelen zij omhoog? En hoe ziet een behandeling in een verslavingskliniek eruit? Een maand lang loopt Ewout mee op drie locaties van de kliniek.
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.