Nederlands Komedie-erfgoed: De Tatta’s 2 nu op Prime Video en Pathé Thuis!

Films & Series
zondag, 12 mei 2024 om 6:50
de tatta 2
Na het succes van de eerste film, is de Nederlandse komedie ‘De Tatta’s’ terug met een vervolg dat belooft nog meer lachsalvo’s te leveren. ‘De Tatta’s 2' neemt ons weer mee in de hilarische wereld van de familie Van Kampen.
In ‘De Tatta’s 2’ staat de familie opnieuw voor een grote verrassing. Ze hebben zich net lekker gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, wanneer ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Dit nieuws zet de buurt op zijn kop en iedereen moet zijn beste beentje voorzetten om hun geliefde wijk te redden.
De situatie wordt nog gecompliceerder wanneer Erik’s vader, Richard, door zijn vrouw het huis uit wordt gezet en bij de familie intrekt. De komst van de ‘oppertatta’ brengt de toch al chaotische huishouding van de Van Kampens volledig uit balans.
Met een cast bestaande uit Leo Alkemade, Sterre Koning, Sem van der Horst, en Elisa Beuger, die Leonie ter Braak vervangt, belooft ‘De Tatta’s 2’ een komedie te zijn die je niet wilt missen. De film, geregisseerd door Jamel Aattache, heeft een speelduur van 1 uur en 25 minuten.
<br>
‘De Tatta’s 2’ is vanaf nu hier te zien op Prime Video en hier op Pathé Thuis. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Prime Video, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.