Nieuwe prijzen voor de aangepaste HBO MAX bekend, je korting blijft bestaan

Films & Series
dinsdag, 07 mei 2024 om 15:25
idncluv615zt full
Warner Bros. Discovery heeft de prijzen voor de vernieuwde HBO Max aangekondigd, waarbij ook een aantal nieuwe versies zijn toegevoegd.
Het is nu mogelijk om een goedkoper basisabonnement te nemen voor €5,99. Hierbij krijg je echter wel reclames te zien en kun je slechts in Full HD op twee apparaten tegelijk kijken. Het standaard abonnement van €9,99 biedt iets meer. Zo is er geen reclame en kun je tot 30 films en afleveringen van series downloaden om offline te kijken. Als laatste is er nog een Premium abonnement van €13,99. Hiermee kun je in 4K resolutie streamen en speciaal Dolby Atmos-geluid gebruiken, daarbij biedt de premium-versie de mogelijkheid om op vier apparaten tegelijk te kijken.
Aan de drie abonnementen kun je ook nog een 'Sport add-on' van €5 toevoegen. Daarmee krijg je toegang tot live-sportevenementen, waaronder een aantal wielerrondes en de UFC.
"De levenslange korting die je tijdens de release in Nederland kon krijgen, blijft overigens bestaan.
De levenslange korting die je tijdens de release in Nederland kon krijgen, blijft overigens bestaan, maar de prijs wordt iets verhoogd. Je oude abonnement wordt omgezet naar een standaard abonnement en wordt met de korting €4,99 per maand. Een euro duurder dus.
HBO Max schrijft daarbij in een mail aan zijn klanten het volgende: "De nieuwe prijs voor het Standaard-abonnement is hoger dan je huidige maandelijkse prijs vanwege aanzienlijke verbeteringen in het aanbod en de functionaliteiten van onze vernieuwde service." Dat er meer beschikbaar wordt op de streamingdienst klopt overigens wel, zo komen er vanaf 11 juni ook series en films vanuit Discovery+ op de streamingdienst. Denk daarbij aan een serie als Ghost Adventures.
Wil je dagelijks weten wat nieuw is op HBO Max, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.