Laat je verrassen door de nieuwste films en series op NieuwDezeWeek (week 22)

Films & Series
vrijdag, 31 mei 2024 om 11:50
young beautiful woman watching tv on a sofa at hom 2023 11 27 04 49 16 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

Land of Bad
Als dronepiloot van de Amerikaanse luchtmacht ondersteunt Reaper een speciale missie op de Filipijnen. Als er iets vreselijk misgaat wordt de jonge officier Kinney ingezet om in het slagveld gegijzelde teamleden terug te halen. Hierbij is hij afhankelijk van Reaper die vanuit de lucht als zijn ogen fungeert. Wanneer Kinneys team wordt ontdekt en in een grootschalig gevecht belandt, moet Reaper tot het uiterste gaan om iedereen in veiligheid te brengen.

Pathé Thuis

Origin
Isabel Wilkerson maakt een literaire en spirituele reis terwijl ze onderzoek doet voor haar boek. Reizend over de wereld, ontdekt ze verbanden tussen het nazisme, de Amerikaanse slavernij en het Indiase kastenstelsel.

Netflix

Ni una más (S01)
Wanneer een 17-jarige aangifte doet van een aanranding op haar middelbare school, wordt haar leven overhoop gehaald en worden haar relaties op de proef gesteld.

Netflix

Eric (S01)
In de jaren 80 zoekt een wanhopige vader samen met een vastberaden agent in New York naar zijn vermiste negenjarige zoon, terwijl hij tegen zijn eigen demonen vecht.

Prime Video

Ferrari
De zomer van '57 verloopt moeizaam voor ex-autocoureur Enzo Ferrari: zijn autobedrijf dreigt failliet te gaan en zijn huwelijk lijdt na het verlies van zijn zoon. Enzo zet zijn laatste hoop op één racewedstrijd: de Mille Miglia door Italië.

Prime Video

Die Hart: Die Harter
In dit vervolg is Kevin Hart, die nu de grootste actiester ter wereld is, het slachtoffer van een boosaardig wraakcomplot. Hij moet de hulp inroepen van zijn favoriete tegenspeler en zijn overijverige assistent als hij wil overleven.

Disney+

The First Omen
Een jonge Amerikaanse vrouw wordt naar Rome gestuurd om een leven in dienst van de kerk te beginnen, maar stuit daar op een donker kwaad dat haar doet twijfelen aan haar eigen geloof.

Disney+

The Veil (S01)
Imogen is een Britse NGO-medewerker in een vluchtelingenkamp op de grens van Syrië en Turkije. Een vrouw die bekend staat als Adilah El Idrissi wordt het doelwit van de gemeenschap, die haar identificeert als een beruchte ISIS-commandant, en Imogen concentreert zich ternauwernood op haar hachelijke situatie en belooft Adilah in veiligheid te brengen. Samen ontsnappen ze naar Istanboel en vervolgens naar Parijs. Ondertussen probeert Imogen de ware motieven en achtergrond van Adilah te achterhalen, onder toezicht van zowel Franse als Amerikaanse inlichtingendiensten, voordat het te laat is.

HBO Max

Fallen Idols: Nick and Aaron Carter (S01E01-E04)
Onderzoek de controverse rond de beschuldigingen van seksueel misbruik tegen Nick Carter en de persoonlijke gevechten van zijn broer Aaron, waaronder geestelijke gezondheidsproblemen en drugsmisbruik die leidden tot zijn tragische dood in 2022.

HBO Max

Thirst with Shay Mitchell (S01E01-E02)
Elke cultuur heeft een drankje. Elke slok vertelt een verhaal.

Videoland

Pathological: The Lies of Joran van der Sloot
Deze documentaire duikt in Joran van der Sloots levenslange patroon van geweld en pathologische leugens door middel van zeldzame interviews en nieuwe inzichten, jaren nadat hij de Amerikaanse Natalee Holloway en de Peruaanse Stephany Flores op brute wijze vermoordde.

Film1

Wrong Place
Een methamfetamines kok jaagt op de voormalige politiechef van een klein stadje om hem het zwijgen op te leggen voordat hij een ooggetuige verklaring kan afleggen tegen zijn familie, maar uiteindelijk komt hij voor meer te staan dan waar hij op had gerekend.
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer NieuwDezeWeek. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.