Spannende nieuwe releases te wachten op Prime Video in juni

Films & Series
vrijdag, 31 mei 2024 om 12:12
the boys s4
In juni belooft Prime Video weer een boeiende mix van nieuwe releases die het streamen de moeite waard maken.
Laten we een kijkje nemen naar enkele hoogtepunten die ons deze maand te wachten staan op Prime Video.

KOMT EEN MAN BIJ DE DOKTER S6

Release: 1 juni
Vanaf 1 juni is het nieuwe zesde seizoen van Komt een man bij de dokter exclusief te zien op Prime Video. Komt een man bij de dokter is een komische serie die draait om de absurde en soms chaotische avonturen van de onhandige hoofdpersonen. Of het nu gaat om bizarre medische ongelukjes, komische doktersbezoeken of absurde café-situaties - verwacht de meest onwaarschijnlijke situaties. De serie biedt een luchtige kijk op het leven met een mix van slapstick, satire en zwarte humor.
Vanaf 1 juni zijn, behalve het compleet nieuwe seizoen, ook seizoen 1 t/m 5 van Komt een man bij de dokter beschikbaar op Prime Video.

BUENAS CHICAS

Release: 7 juni
Billie is een super ambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. Maar nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest, dreigt ze te worden ontslagen. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen Allegra en Coosje op wijnreis naar het zonnige Spanje. Billie’s werkelijke doel? Haar baan behouden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard op te geven en zijn grond te verkopen aan Billie’s cliënten die daar een golfresort willen bouwen. Eenmaal in Spanje loopt echter niets zoals het moet en tot overmaat van ramp staat Billie’s collega en ex-geliefde Rogier (Thijs Boermans) ook nog onverwachts op de stoep.

THE BOYS S4

Release: 12 juni
In seizoen vier van The Boys staat de wereld aan de rand van de afgrond. Victoria Neuman is dichterbij dan ooit om de Oval Office te betreden terwijl Homelander zijn krachten misbruikt. Butcher heeft nog maar een paar maanden te leven, is ondertussen Becca's zoon kwijt en is niet meer de leider van The Boys. De rest van het team is klaar met zijn leugens. Nu de spanningen hoger dan ooit zijn opgelopen, moet het team een weg vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is.

THE IRON CLAW

Release: 15 juni
Onder leiding van vader Fritz bestormen de onafscheidelijke broers Kerry, Kevin, Mike en David de wereldtop van het worstelen in de jaren tachtig. Maar hun weg naar eeuwige roem wordt omgeven door persoonlijke tragedies.
Van schrijver/regisseur Sean Durkin met in de hoofdrollen Zac Efron, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, Maura Tierney, Stanley Simons, met Holt McCallany en Lily James.

NACHO S1

Release: 17 juni
De Spaanse miniserie Nacho vertelt het dramatische maar komische verhaal van de echte mensen achter de porno-industrie - die meer dan 500 miljoen euro per jaar oplevert in Spanje. De serie toont hun menselijkheid en de absurditeit van de levens die ze leiden.

FEDERER: TWELVE FINAL DAYS

Release: 20 juni
De Federer-documentaire, geregisseerd door Academy Award-winnaar Asif Kapadia en regisseur Joe Sabia, is een intieme follow-along door de laatste 12 dagen van Roger Federer's illustere carrière. De film, oorspronkelijk een homevideo die nooit bedoeld was voor het publiek, toont Federer op zijn kwetsbaarst en meest openhartig, terwijl hij afscheid neemt van een spel en de fans die zijn leven de afgelopen twintig jaar hebben bepaald. Met interviews van legendarische rivalen en goede vrienden Rafael Nadal, Novak Djokivic en Andy Murray biedt Federer: Twelve Final Days exclusieve toegang tot de relatie tussen deze ongeëvenaarde sterren.

I AM: CELINE DION

Release: 25 juni
I Am: Celine Dion geeft ons een rauw en eerlijk kijkje achter de schermen van de strijd van de iconische superster met een levensveranderende ziekte. Deze inspirerende documentaire is een liefdesbrief aan haar fans en belicht de muziek die haar leven heeft geleid, terwijl het ook de veerkracht van de menselijke geest laat zien.

MY LADY JANE

Release: 27 juni
My Lady Jane is de verfilming van de Engelse gelijknamige bestseller (Lang Leve Jane in Nederland): een grandioze hervertelling van het verhaal van jonkvrouw Lady Jane Grey, de jonge Tudor-edelvrouw die negen dagen lang koningin van Engeland was en vervolgens in 1553 werd onthoofd… Nee f*ck dat. My Lady Jane vertelt de geschiedenis opnieuw zoals het had moeten gebeuren: de jonkvrouw in nood redt zichzelf. Dit is een episch verhaal van ware liefde en een meeslepend avontuur, gesitueerd in een alternatief universum van actie, geschiedenis, fantasy, komedie en romantiek.
Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Prime Video, volg dat NieuwDezeWeek.