Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult: Een onthullende blik op een duistere kant van TikTok

Films & Series
maandag, 27 mei 2024 om 15:06
dancing for the devil the 7m tiktok cult
Netflix nieuwste docuseries, Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult, onthult de schokkende waarheid achter een managementbureau voor TikTok-dansers dat fungeerde als een sekte.
De serie volgt het verhaal van Miranda Wilking en andere jonge dansers die werden gerekruteerd door 7M, een bedrijf dat hen beloofde roem en fortuin op het sociale media platform.
Al snel komen de dansers erachter dat 7M meer is dan alleen een managementbureau. Onder leiding van de charismatische maar manipulatieve Robert Shinn, werden de dansers onderworpen aan een regime van geestelijke controle, financiële uitbuiting en zelfs seksueel misbruik. Shinn gebruikte religieuze retoriek om zijn slachtoffers te beheersen en isoleerde ze van hun familie en vrienden.
De serie toont de moed van de dansers die zich tegen Shinn en 7M hebben uitgesproken. Na jaren van misbruik wisten ze te ontsnappen en hun verhalen te delen met de wereld. Dancing for the Devil is een krachtige aanklacht tegen sekten en een waarschuwing voor de gevaren van online roem.
Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult (2024) on IMDb
Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult is vanaf woensdag 29 mei hier te zien op Netflix. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op de verschillende streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.