Laat je verrassen door de nieuwste films en series op NieuwDezeWeek (week 9)

Films & Series
vrijdag, 01 maart 2024 om 11:55
happy friends watching comedy film and eating popc 2023 11 27 05 12 38 utc
Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes
De 18-jarige Coriolanus Snow bereidt zich voor op zijn enige kans op succes: mentor worden van Lucy Gray Baird uit het arme district 12 tijdens de tiende editie van de Hongerspelen. Dan blijken de twee het goed met elkaar te kunnen vinden.

Pathé Thuis

Coup de chance
Fanny en Jean lijken het ideale, succesvolle en gelukkige koppel. Maar wanneer Fanny toevallig haar middelbare schoolvriend Alain tegenkomt, komt haar wereld op zijn kop te staan.

Netflix

Furies (S01)
Een jonge vrouw wil de dood van haar vader wreken en raakt verstrikt in het web van de Furie, die de vrede bewaart in de criminele onderwereld van Parijs.

Netflix

Code 8 Part II
In een wereld waar mensen met superkrachten zwaar worden gecontroleerd door robots, werkt een ex-gevangene samen met een drugsbaron die hij veracht om een ​​tiener te beschermen tegen een corrupte agent.

Prime Video

The Greatest Love Story Never Told
The Greatest Love Story Never Told van regisseur Jason Bergh volgt Jennifer Lopez tijdens haar meest gewaagde project tot nu toe: de onafhankelijke productie van een nieuw album en filmisch materiaal waarin ze haar 20-jarige reis naar zelfliefde onderzoekt.

Prime Video

Miami Vice (S01-S05)
We maken kennis met James 'Sonny' Crockett een ervaren undercover agent en Ricardo Tubbs een politieman uit The Bronx die naar Miami komt om de moord op z'n broer te wreken. Hij wordt de nieuwe partner van Crockett bij de Vice Division's Organised Crime Bureau waar zij onder leiding van hun chef Lt. Martin Castillo infiltreren in de onderwereld van Miami waar drughandel,gokken,geld witwassen,afpersing en moord dagelijkse kost zijn.
-> Miami Vice kijken

Disney+

Shōgun (S01E01-E02)
FX's Shōgun is een originele bewerking van James Clavells roman en speelt zich af in Japan in het jaar 1600 aan het begin van een eeuwenlange burgeroorlog. Lord Yoshii Toranaga vecht voor zijn leven als zijn vijanden in de Raad van Regenten zich tegen hem verenigen, wanneer een mysterieus Europees schip gestrand wordt aangetroffen in een nabijgelegen vissersdorp.

Disney+

Next Goal Wins
"Next Goal Wins”, geregisseerd door Academy Award®-winnaar Taika Waititi en gebaseerd op een waargebeurd verhaal, volgt het voetbalteam van Amerikaans-Samoa, berucht vanwege de dramatische FIFA-nederlaag in 2001. Nu de WK-kwalificatiewedstrijden in aantocht zijn, huurt het team de eigenzinnige coach Thomas Rongen in, in de hoop dat hij het slechtste voetbalteam ter wereld kan transformeren, in deze hartverwarmende underdog-komedie.

HBO Max

Aquaman and the Lost Kingdom
Terwijl Aquaman op de troon van Atlantis zit, breekt er een oeroude kracht vrij. Aquaman moet een onwaarschijnlijke bondgenoot vinden om Atlantis en de wereld te redden van onherstelbare schade.

Apple TV+

Napoleon
Wanneer generaal Napoleon Bonaparte tijdens de Franse Revolutie via een staatsgreep de macht grijpt en zich kroont tot leider, besluit zijn rijk uit te breiden. Ondertussen probeert hij indruk te maken op zijn overspelige vrouw Joséphine.

Apple TV+

The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin (S01)
Legendarische struikrover Dick Turpin haalt absurde streken uit als hij tegen zijn zin tot leider van een groep misdadigers wordt benoemd en de corrupte agent Jonathan Wilde te slim af moet zijn.

Videoland

Love Island Games (S01)
Oud-deelnemers van over de hele wereld keren terug voor een tweede kans op het vinden van ware liefde. De populaire singles uit de verschillende Love Island-series moeten opnieuw koppels vormen om in de competitie te blijven en kans te maken op het winnen van 100.000 dollar.
Meer nieuw deze week!
We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, SkyShowtime, Videoland, Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Apple TV+ Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.