Maxton Hall: Het spannende en geheime leven van studenten, met Fedja van Huêt

Films & Series
maandag, 22 april 2024 om 9:08
symu s1 220817 6749 3000
De nieuwe Original met de Nederlandse Fedja van Huêt in een van de hoofdrollen.
Duik in de wereld van Maxton Hall, een prestigieuze privéschool waar twee jonge mensen uit totaal verschillende werelden elkaar ontmoeten. De gloednieuwe Duitse Original serie, Maxton Hall: The World Between Us.
De zesdelige serie volgt het onwaarschijnlijke liefdesverhaal van James Beaufort, een bevoorrechte student uit een rijke familie, en Ruby Bell, een talentvolle maar beursstudente die vecht om haar plek te vinden op school. Ondanks hun verschillende achtergronden voelen ze zich onverklaarbaar tot elkaar aangetrokken. Maar hun relatie wordt bedreigd door de strikte regels van Maxton Hall en de geheimen die ze allebei verborgen houden.
Fedja van Huêt schittert in een van de hoofdrollen in deze boeiende serie over liefde, verraad en de zoektocht naar identiteit. Naast van Huêt maken ook Emilia Schüle, Louis Hofmann, Johannes Stückl, Luna Rising, Agustín Buschle, Aleksandar Petrovic en Bianca A. Schipper deel uit van de cast.
Maxton Hall: The World Between Us is vanaf 9 mei hier te streamen op Prime Video. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op de verschillende streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.