Monica Geuze reageert op De Bachelor geruchten

Films & Series
dinsdag, 30 april 2024 om 16:02
scherm afbeelding 2024 01 15 om 093832 1
Monica Geuze heeft gereageerd op de geruchten omtrent De Bachelor deelnemer Rien. Oplettende kijkers zagen dat Rien en Monica het erg goed met elkaar konden vinden, waarna werd gedacht dat de twee mogelijk een goed stel zouden kunnen zijn. Sommigen kijkers stelden zelfs dat er iets speelt tussen de twee.
In de podcast Geuze en Gorgels, die Monica presenteert samen met goede vriend Kaj Gorgels, helpt ze de geruchten uit de wereld. Zo stelt ze dat het dom is dat mensen direct bepaalde gedachtes hebben wanneer een man en een vrouw bevriend zijn met elkaar en dat kijkers het niet bij het juiste eind hebben.
Je kunt het fragment hieronder bekijken.
Monica heeft in een eerdere aflevering van de podcast al aangegeven dat ze inmiddels zelf weer gelukkig is in de liefde, waardoor het voor trouwe fans van de presentatrice geen verrassing zal zijn dat ze geen romance heeft met Bachelor Rien. Rien lijkt in de Bachelor zijn droomvrouw gevonden te hebben in Femke.
Eerder deze week lekte Beate nog hoeveel de dames krijgen aan zakgeld om kleding te kopen voor het programma en dachte kijkers dat Rien het programma gaat verlaten met Femke.