Beleef de Olympische Zomerspelen 2024 in Parijs live en online!

Nieuws
donderdag, 06 juni 2024 om 8:19
paris 2024
Parijs maakt zich klaar om van 26 juli tot en met 11 augustus 2024 de wereld te verwelkomen voor de 33ste editie van de Olympische Zomerspelen. Honderd jaar na de Spelen van 1924 keert het olympische vlam terug naar de Franse hoofdstad, met de iconische Eiffeltoren als glinsterend middelpunt.
Meer dan 10.500 atleten uit 206 landen zullen strijden om goud, zilver en brons in 32 sporten. Naast bekende sporten zoals atletiek, zwemmen en turnen, maken ook nieuwe disciplines zoals breakdance hun olympische debuut.
Duurzaamheid staat centraal in de organisatie van de Spelen. Parijs 2024 streeft ernaar de meest duurzame Spelen ooit te organiseren, met onder andere het gebruik van 95% hernieuwbare energie en een focus op afvalvermindering.
De Olympische Spelen van Parijs 2024 beleef je van 26 juli tot en met 11 augustus 2024 live op televisie én online! Mis geen seconde van de atletiekwedstrijden, zwemfinales, turnhoogtepunten en meer, want er is voor ieder wat wils.
Op televisie:
  • Eurosport: Eurosport is de officiële broadcaster van de Spelen in Nederland. Via Eurosport 1 en 2 bekijk je alle live-uitzendingen en analyses. Mis geen enkel moment met de Eurosport-app en online streams op Eurosport.nl.
  • NPO: De NOS heeft de rechten om meer dan 200 uur aan Olympische Spelen-uitzendingen te verzorgen. Je kunt alle highlights en medailemomenten live volgen op NPO 1. De NOS-app en NPO Start bieden extra online streams.
Online:
Naast de lineaire uitzendingen, is er online nog veel meer te beleven:
  • Eurosport.nl: Op de website van Eurosport vind je naast live streams ook uitgebreide schema's, nieuws, achtergrondverhalen en analyses.
  • NOS.nl: Volg alle Olympische ontwikkelingen op de voet via de website van de NOS. Hier vind je nieuwsartikelen, schema's, uitslagen, medaillespiegels en livestreams.
  • Discovery+: Abonnees van Discovery+ kunnen alle live-uitzendingen van de Spelen bekijken en extra content streamen, zoals interviews en documentaires.
  • NPO Start: NPO Start biedt een gelimiteerd aanbod van live-uitzendingen en highlights.
Meer Online informatie:
  • Officiële website Olympische Spelen Parijs 2024
  • Check het Eurosport programma hier.
  • Volg de ontwikkelingen rondom de Spelen op de website van NOCNSF.
Rechten en beschikbaarheid van streams kunnen per provider en locatie verschillen. Raadpleeg de website van de aanbieder voor de meest actuele informatie.