Nieuw op Netflix: The Tax Collector

Films & Series
maandag, 11 maart 2024 om 5:00
the tax collector
The Tax Collector: Een Duister Drama in de Onderwereld van Los Angeles.
In de schaduwrijke straten van Los Angeles speelt zich een meedogenloos kat-en-muisspel af. The Tax Collector, geregisseerd door David Ayer, is een Amerikaanse actiethriller uit 2020 die het verhaal vertelt van twee “belastinginners” die werken voor een machtige misdaadbaas. Laten we eens dieper ingaan op deze duistere film.
Het verhaal volgt David Cuevas, een familieman die als belastinginner werkt voor hooggeplaatste gangsters in Los Angeles. Samen met zijn partner Creeper int hij betalingen door de stad, zorgt ervoor dat mensen betalen of anders de gevolgen zullen ondervinden. Maar dan keert een oude dreiging terug naar Los Angeles, waardoor alles waar David van houdt in gevaar komt.
De film dompelt ons onder in de duistere onderwereld van Los Angeles, waar rivaliserende bendes, geweld en verraad aan de orde van de dag zijn. David en Creeper moeten niet alleen omgaan met de constante dreiging van rivalen, maar ook met persoonlijke dilemma’s en de bescherming van hun geliefden.
The Tax Collector is hier te zien op Netflix. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Netflix of de andere streamingdiensten, kijk dan op NieuwDezeWeek.