Wat keek Nederland afgelopen week (10) op Pathé Thuis? Ontdek de top 10!

Films & Series
dinsdag, 12 maart 2024 om 8:32
top 10 pathe thuis
Ontdek de meest populaire films die afgelopen week gestreamd werden op Pathé Thuis! Van meeslepende blockbusters tot indrukwekkende indie-films, deze top 10 geeft je een inkijkje in de filmvoorkeuren van het moment. Laat je inspireren voor je volgende filmavond en blijf op de hoogte van de laatste kijkfavorieten op Pathé Thuis.

Nr. 1 - Dune

Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman, is tot grootse dingen voorbestemd. Hij wordt tot het uiterste gedreven als hij naar de gevaarlijkste planeet moet om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen...

Nr. 2 - Anyone But You

Bea en Ben lijken het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië.

Nr. 3 - The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

De 18-jarige Coriolanus Snow bereidt zich voor op zijn enige kans op succes: mentor worden van Lucy Gray Baird uit het arme district 12 tijdens de tiende editie van de Hongerspelen. Dan blijken de twee het goed met elkaar te kunnen vinden.

Nr. 4 - Oppenheimer

Wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject, waarvoor hij met een groep wetenschappers de atoombom ontwikkelt.

Nr. 5 - Wonka

Voordat hij ’s werelds meest beroemde chocoladefabriek opent, droomt een jonge Willy Wonka ervan snoepmaker te worden. Hij gaat op avontuur en ontmoet tijdens zijn reis een gevangengenomen Oempa Loempa.

Nr. 6 - Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Het leven van Iris is eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog op één knie gaat, is alles een grote roze wolk. Of...toch niet?

Nr. 7 - The Man from Rome

Een computerhacker dringt de beveiliging van het Vaticaan binnen en stuurt een dringend anoniem bericht naar de paus, over een reeks moorden in een kerk in Sevilla. Vaticaanse inlichtingenofficier pater Quart wordt op onderzoek uitgestuurd.

https://youtu.be/uTo-1BfeUfY?si=W34HrAi8kRI-EXUe

Nr. 8 - Saw X

John reist naar Mexico om een riskante medische procedure te ondergaan in de hoop dat het zijn kanker zal genezen. Al snel ontdekt hij dat de hele operatie oplichterij is. Hij besluit de oplichters een lesje te leren.

Nr. 9 - Freelance

Wanneer Mason besluit het leger te verlaten om een gezin te starten, wordt zijn nieuwe leven onderbroken door een gevaarlijke missie. Hij wordt aangewezen om een journaliste te begeleiden wanneer zij een beruchte dictator interviewt.

Nr. 10 - Fear the Night

Nadat het vrijgezellenfeest van haar zus abrupt verstoord wordt door een groep indringers, besluit oorlogsveteraan Tess het heft in eigen handen te nemen om hen terug te pakken.
We hopen dat je nieuwe favorieten hebt ontdekt. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Pathé Thuis of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.