Nieuw op Videoland: Een Moord Kost Meer Levens

Films & Series
dinsdag, 14 november 2023 om 11:38
een moord kost meer levens
Vanaf vandaag kun je op Videoland kijken naar de verfilming van het boek uit 1994 van Peter R. de Vries, getiteld "Een moord kost meer levens." Deze true-crime-serie werpt een indringende blik op de impact van de door Gerard Spruit (vertolkt door Jacob Derwig uit "Klem") gepleegde moorden op zijn gezin.
In het verhaal worden de levens van Gerard's vrouw, Gré (gespeeld door Monic Hendrickx), en zijn zoon, Paul (vertolkt door Chris Peters), onherroepelijk verstoord wanneer de misdaden van Gerard aan het licht komen. Voor hen is een normaal leven niet langer mogelijk. Ten einde raad haalt Pauls moeder haar ex-man (gespeeld door Martijn Fischer) in huis, een man die zich ontpopt als gewelddadig. Omdat aangiftes geen effect hebben, neemt Paul het recht in eigen hand: in blinde woede steekt hij zijn stiefvader dood.
De serie, geschreven en geregisseerd door Marco van Geffen (bekend van "In jouw naam" en "Fenix"), werpt een pakkende blik op de complexiteit van het gezinsleven te midden van een misdaaddrama. Royce en Kelly de Vries, samen met hun moeder Jacqueline, waren nauw betrokken bij de verfilming, wat de authenticiteit van het verhaal en de emoties verder versterkt. "Een moord kost meer levens" belooft een aangrijpende reis te worden door de diepgaande gevolgen van misdaad binnen een gezin.
Kijk de serie hier op Videoland.