Nieuwe topfilms en series op HBO Max: Maart brengt opwinding en drama!

Films & Series
donderdag, 29 februari 2024 om 11:41
hbo max
Het is maart en dat betekent dat er weer een lading nieuwe films en series op HBO Max verschijnen. Maak je klaar voor spannende thrillers, hilarische komedies, en meeslepende drama's. In dit artikel zetten we de hoogtepunten van maart voor je op een rijtje.

Welke series en films kan je in maart verwachten?

THE REGIME
Vanaf 4 maart
The Regime speelt zich af binnen de muren van het paleis van een modern Europees regime binnen het jaar dat het ontrafelt. Kanselier Elena Vernham (Kate Winslet) is al enige tijd niet buiten de paleismuren getreden en begint steeds meer paranoïde en instabiel te worden. Dan keert ze zich tot een soldaat met een opvliegend karakter, Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts), als een onwaarschijnlijke vertrouweling. Terwijl Zubaks invloed op de kanselier blijft groeien, leiden Elena’s pogingen om haar macht uit te breiden ertoe dat zowel het paleis als het land om haar heen uiteenvallen. In de miniserie zijn o.a. Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton en Hugh Grant te zien.
WONKA
Vanaf 10 maart
Wonka van regisseur Paul King (de “Paddington”-films), met o.a. Timothée Chalamet, Calah Lane, Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Olivia Colman en Hugh Grant, is vanaf 8 maart a.s. te streamen op HBO Max. WONKA is gebaseerd op het bijzondere personage in ‘Charlie and the Chocolate Factory’, Roald Dahls meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze 's werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen.
A REVOLUTION ON CANVAS
Vanaf 6 maart
In de politieke HBO Original-documentaire A Revolution on Canvas duiken regisseurs/producenten Sara Nodjoumi en Til Schauder in de mysterieuze verdwijning van meer dan honderd “verraderlijke” schilderijen van Sara’s vader, de baanbrekende Iraanse moderne kunstenaar Nickzad “Nicky” Nodjoumi. De emotionele documentaire volgt Sara terwijl ze een tijdlijn van gebeurtenissen nagaat en het activisme van haar vader nader ontdekt. Ook komt ze meer te weten over zijn gecompliceerde relatie met haar moeder, kunstenaar Nahid Hagigat, en hoe zijn activistische kunstwerken de toekomst van haar familie veranderde.
THE GIRLS ON THE BUS
Vanaf 14 maart
The Girls on the Bus gaat over vier journalisten met totaal verschillende journalistieke achtergronden, die samen op campagnepad gaan voor de presidentsverkiezingen. Het verhaal draait om Sadie McCarthy (Melissa Benoist), een journalist die terugverlangt naar een vervlogen tijdperk van campagneverslaggeving en alles opzij zet voor de kans om een presidentskandidaat te volgen. Sadie sluit zich aan bij de campagnebus en krijgt uiteindelijk een band met drie concurrenten, Grace (Carla Gugino), Lola (Natasha Behnam) en Kimberlyn (Christina Elmore). Ondanks hun verschillen worden de vrouwen goed bevriend terwijl ze vanaf de eerste rang meekijken naar alle drama dat hoort bij de strijd om het Witte Huis.

Highlights van maart

1 MAART
ROYAL CRACKERS – seizoen 2
PIANOFORTE
4 MAART
THE REGIME
6 MAART
A REVOLUTION ON CANVAS
7 MAART
THE DOG HOUSE – seizoen 5
THE DISAPPEARANCE – Seizoen 1 en 2
8 MAART
WONKA
12 MAART
THE CLEANING LADY – Seizoen 3
14 MAART
JUSTICE, USA
THE GIRLS ON THE BUS
24 MAART
RAMY YOUSSEF: MORE FEELINGS
27 MAART
THE TRUTH VS. ALEX JONES
30 MAART
JERROD CARMICHAEL: REALITY SHOW
*Deze lijst toont slechts de highlights, meer titels zullen op het platform verschijnen deze maand. Data onder voorbehoud.
Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod van HBO Max in maart. Benieuwd naar het complete aanbod of wat dagelijks nieuw is op HBO Max of de andere streamingdiensten, volg dan NieuwDezeWeek.